Tarvitsetko apua?

Toastbag-pussit

6,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Toastbag-pussit muuntavat leivänpaahtimesi hetkessä todelliseksi monitoimilaitteeksi. Niiden avulla voit tehdä lämpimiä voileipiä nopeasti ja kätevästi sotkematta leivänpaahdintasi sulavalla juustolla. Sopivat mainiosti myös hampurilaisten ja pizzan valmistamiseen ja pussien avulla sulatat myös nopeasti leipäviipaleet suoraan pakastimesta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Toastbag-pussit ovat ihanteelliset leivänpaahtimessa käytettäviksi. Nyt voit tehdä jopa lämpimiä voileipiä leivänpaahtimessasi ilman, että se likaantuu sulavasta juustosta. Laita voileipä juustoineen Toastbag-pussiin, sijoita pussi leivänpaahtimeen ja sinulla on hetkessä herkullinen lämmin voileipä. Kätevää, vai kuinka? Nyt sinun ei enää tarvitse esilämmittää uunia, jos haluat tehdä vain yhden lämpimän voileivän - näin säästät myös energiaa.

Toastbag-pusseissa voit lämmittää muun muassa pizzaa tai päivällisen tähteitä, tai sulattaa pakastettua leipää hetkessä. Vain mielikuvituksesi on rajana! Sen lisäksi, että Toastbag-pussit ovat helppoja käyttää, ne ovat myös helpot puhdistaa, sillä niissä on tarttumaton pinta, jonka voit puhdistaa astianpesuaineella ja lämpimällä vedellä. Voit myös huoletta laittaa pussit astianpesukoneeseen. Jokaista pussia voit käyttää noin 50 kertaa!

Tuotetiedot

Toastbag-pussit

 • Toimituksen sisältö: Kolme Toastbag-pussia
 • Pestävät suojat lämmitykseen, grillaukseen ja paahtamiseen
 • Uudelleen käytettävissä jopa 50 kertaa
 • Materiaali: kudottu lasikuitu teflonpinnoitteella
 • Mitat: noin 25 x 18 cm
  • Pussit kestävät konepesun, uunin, mikroaaltouunin, grillin ja pakastimen
  • Leivänpaahdin ei sisälly pakkaukseen
  2020-01-23T23:50:03+00:00