Tarvitsetko apua?

Tuoksukuusi huoneeseen

15,90 €
Sis. alv
- +
Tämä söpö, villasta ja pyökistä tehty kuusipuu toimii erilaisten hajusteiden alustana ja levittäjänä. Hanki vain valitsemasi tuoksu, oli se sitten kuusi, vanilja tai vaikka sitruuna, ja tiputa sitä muutama tippa villa- tai puuosalle. Pian ihana tuoksu leviää asuntoosi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuusi on varmasti yksi rakastetuimmista puista meille suomalaisille. Suomalainen kuusimetsä ja joulukuusi ovat vain pari esimerkkiä. Niinpä tämä kaunis, puinen kuusen muotoinen tuoksukuusi on mitä sopivin sisustuselementti suomalaiseen kotiin. Mökille, kylpyhuoneeseen, ulkohuussiin, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen… Jokaiseen huoneeseen voi halutessaan valita oman tuoksunsa!

Tuoksun intensiteettiä voi helposti säädellä oman (ja muiden asuntoa käyttävien henkilöiden) mieltymyksen mukaan. Ei huolta tuoksuvista sisustusesineistä, jotka tuoksuvat joko liikaa tai joiden tuoksu on aivan liian hento. Lisäksi kuusi myös kestää aikaa, sillä tuoksun voimakkuuden vähetessä tuoksua voi vain laittaa lisää ja lopulta ostaa uuden tuoksupullon.

Loistava lahja erilaisista tuoksuista pitävälle tai huoneisiin, joissa tarvitaan hieman hajuja poistavia keinoja, kuten kylpyhuone, kenkäkaappi tai mökin ulkohuussi. Tuoksua voi myös vaihtaa niin usein, kuin haluaa! Tässä kuussa kuusipuu, sitten raikas eukalyptus ja jouluksi tietysti piparkakut.

Tuotetiedot

Tuoksukuusi huoneeseen

  • Pakkaus sisältää: tuoksukuusi (puinen alusta ja kankainen kolmio)
  • Huonetuoksu: lisää haluamasi tuoksuaine
  • Materiaali: pyökki ja villa
  • Värit: vihreä, puu
  • Korkeus: n. 21 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-25T08:33:34+00:00