Tarvitsetko apua?

Tupla-viinilasi

13,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Punaista vai valkoista? Vastaaminen tähän kysymykseen voi olla yllättävän vaikeata, kun molempia tekee mieli. Mutta ei hätää, ratkaisun tarjoaa tupla-viinilasi, joka antaa sinun sutjakkaasti vaihtaa väristä toiseen, kun on aika korkata uusi pullo. Turhaa tiskiä ei siis kerry, mikä helpottaa kaikkien oloa ja edesauttaa sopuisaa yhteiseloa. Kannattaa kuitenkin olla tarkka, ja juoda lasi tyhjäksi ennen uutta kierrosta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viinien maailma on kerrassaan kiehtova paikka, johon mielellään eksyy hyvien ystävien tai rakkaan kumppanin seurassa pitkän työviikon jälkeen. Tuttuihin viineihin on ihana turvautua ja uusiin makuihin aina yhtä hauska tutustua. Viinitietämys on aivan oma lajinsa, mutta useimmat kuitenkin tietävät sen verran, että punaiset ja valkoiset viinit asettavat erilaisia vaatimuksia viinilasin muodolle. Tämä tuottaa vaikeuksia, jos kodissa on niukasti tilaa ja kaapit jo valmiiksi pursuavat tärkeitä tavaroita. Lisäksi erilaisten viinilasien käyttö voi olla hyvinkin vaivalloista, jos vieraita on monia eikä kukaan ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tiskaajaksi. Tässä tilanteessa isäntä tai emäntä jää tiskatessa monesta hauskasta jutusta paitsi.

Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse surra, sillä ongelman ratkaisee tupla-viinilasi, joka sopii täydellisesti niin valko- kuin punaviineille. Aloita illallinen raikkaalla valkoviinillä – siirry sitten ongelmitta täyteläiseen punaviiniin kääntämällä lasia toisinpäin (ja muista juoda viimeisetkin pisarat!). Tupla-viinilasi ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan se ilahduttaa myös omalaatuisen muotoilunsa vuoksi, josta varmasti keskustellaan illalliskutsujen aikana. Anna lahjaksi suvun viisaalle viinitietäjälle, tai miksei kaveripiirin innokkaammalle juhlien järjestäjälle, joka lahjasta inspiroituneena pistää uudet pirskeet pystyyn!

Tuotetiedot

  • Mitat: 9 x 23 cm
2020-10-27T01:06:56+00:00