Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Tyyny Star of Fame painokuvalla

  18,90 €
  Sis. alv
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Mitä tekee tähdellä jalkakäytävässä, kun sen voi saada omaan olohuoneeseensa ja vieläpä halailtavan pehmeässä muodossa? Näytä ystävällesi tie tähtiin ja osoita, että juuri hän on ansainnut kunnian omaan ”Star of Fame” -tähteen. Tilaa upea ”Star of Fame” koristetyyny ystäväsi nimellä varustettuna. Hauska ja persoonallinen lahjaidea syntymäpäivä- tai joululahjaksi kaikille tulevaisuuden tähdille.

  Tälle tuotteelle ei ole saatavilla vaihtoehtoja.

  * Pakolliset kentät

  18,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Kuka on tähti? Äiti, poikaystävä, kollega, tai ehkäpä isosisko, jolta saa parhaat neuvot ja vaatteita lainaksi tarvittaessa? Näytä läheisellesi, että hän on elämässäsi tärkeämpi kuin kuuluisuudet ja ansaitsee oman henkilökohtaisen ”Star of Fame” tähden. ”Star of fame” tähti oman sankarisi nimellä varustettuna painetaan silkkisen pehmeälle materiaalille. Ylellisen pehmeä tyyny poskea vasten sitä tuntee olevansa oikea Hollywood -tähti. Upea tyyny kerää varmasti katseita olohuoneen kunniapaikalla, ja on myös hyvä keskustelunavaus vieraille. Ota nokoset ”Star of Fame” tyynyn kanssa ja uneksi maineesta ja kuuluisuudesta. Kun heräät hymy huulilla, huomaat olevasi taas tavallisessa elämässäsi. Ehkä niin on kuitenkin parempi? Tyyny osoittaa, että lahjanantajan mielestä olet oikea tähti. ”Star of Fame” tyyny on loistava mahdollisuus osoittaa kiitollisuutta ihmiselle, joka on tuonut jotain tärkeää elämääsi. Joskus on vaikea ilmaista itseään sanoin, mutta ”Star of Fame” -printti lahjansaajan nimellä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  Tuotetiedot

  ”Star of Fame” -tyyny valinnainen nimipainatus (erikoismerkit ei mahdollisia) sileä, kiiltävä pinta materiaali: päällys: 100% polyesteriä, täyte: 100% polyesteriä mitat: 40 x 40 com Tyynynpäällinen irroitettavissa, konepesu max. 40°C
  2020-10-21T11:57:10+00:00