Tarvitsetko apua?

Uima-allas parilakanasetti

99,90 €
Sis. alv
- +
Näihin petivaatteisiin tekisi mieli sukeltaa – tämä peitto ja nämä tyynyt näyttävät nimittäin uima-altaalta – huikean tarkka ja yksityiskohtainen valokuvapainatus luo illuusion. Setti sisältää tuplasänkyyn sopivan peiton ja kaksi tyynyä sekä lakanat ja tyynyliinat niille, ja pikkutarkka valokuvapainatus näyttää siltä, että sänky on muuttunut uima-altaaksi. Erinomaisen hauska ja mutkaton lahja ja samalla tyylikäs sisustuselementti – osta ystäväpariskunnalle tai omaan sänkyyn!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Parhaat lahjat ovat yhdistelmä huumoria, käyttömukavuutta, mutkattomuutta ja näyttävyyttä! Haluammekin lämpimästi suositella lahjat.fi-toimituksen puolelta tätä upeaa petivaatesettiä, joka muuttaa parisängyn uima-altaaksi – ainakin visuaalisuuden tasolla. Tätä näyttävämpää lahjaa ja sisustusideaa on hankala keksiä!

”Uima-allas” lakanasetti sisältää tuplasänkyyn sopivan peiton sekä kaksi tyynyä ja näille tyynyliinat ja pussilakanan. Upea valokuvapainatus, jossa on kuvattuna uima-allas suoraan ylhäältä päin, luo illuusion siitä, että sängyn paikalla olisikin uima-allas – kaikessa komeudessaan ja koko sängyn kokoisena. Nämä petivaatteet takaavatkin mielikuvitukselliset unet eikä aamulla haluaisi oikein sängystä noustakaan, niin pehmeät ja miellyttävät ne ovat. ”Uima-allas” setin tuotteet voidaan pestä pesukoneessa ja myös kuivata koneellisesti ilman että valokuvapainatus kärsii.

”Uima-allas” lakansetti on valmistettu EU:n sisällä ja se on sataprosenttista, pehmeää ja mukavan tuntuista puuvillaa. Näihin lakanoihin voi kirjaimellisesti sukeltaa ja höyhensaarilla voidaan uiskennella! Sisustuselementtinä ohittamaton lahja, joka muuttaa makuuhuoneen sisustuksen mystiseksi taikamaailmaksi. Tämä petivaatelajitelma on erinomainen lahjaidea ystäville tai sukulaisille, miksi ei myös lahjaksi itselle omaan makuuhuoneeseen, sillä kaikki ovat ansainneet virkistävät ja rauhoittavat unet! Näissä petivaatteissa hyvin nukkuminen on itsestäänselvyys.

Tuotetiedot

  • setti sisältää peiton, kaksi tyynyä, pussilakanan ja kaksi tyynyliinaa
  • pussilakanassa ja tyynyliinoissa uima-allas-kuvapainatus
  • mitat: 200 cm x 220 cm (peitto), 80 cm x 80 cm (tyynyt)
  • materiaali: 100 % puuvilla
  • valmistettu Portugalissa
  • konepesu 30–40 asteessa
  • voidaan kuivata koneellisesti

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-04-05T06:01:43+00:00