Tarvitsetko apua?

Ultraohut LED-Taskulamppu

5,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Taskulamppu on aina kätevä lisätarvike mukaan autoon, mökille tai vaikkapa asuntovaunuun. Tämä taskulamppu on niin pieni, että se mahtuu jopa taskuun, joten voit kuljettaa sitä mukanasi kaikkialle minne menetkin. Tee itsestäsi näkyvä myös pimeässä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pieni ja tukeva taskulamppu on aina tarpeellinen väline myös kotona hämärien paikkojen valaisijana tai varavalona, jonka voi kaivaa esille vaikkapa sähkökatkoksen aikana. Lisäksi se on mitä loistavin kumppani retkillä ja telttaillessa, ja toimii erinomaisena lamppuna myös illan hämärtyessä. Taskulamppu on kaiken lisäksi hyvä lahjaidea jokaiselle, sillä lisävalaistus on aina hyvä olla ulottuvilla - tilanteessa kuin tilanteessa!

Lahjoita aktiiviselle ystävällesi monipuolinen, ultraohut LED-taskulamppu, jonka takaosassa on myös kätevä magneetti, jotta se voidaan kiinnittää esimerkiksi jääkaapin oveen josta se on aina helppo löytää. Kirkas LED-valo tarjoaa reilun valaistuksen ulkona illan pimetessä, ollessasi kellarissa tai autotallissa. Yllätä käytännöllisellä lahjalla hankkimalla erittäin ohut ja kirkas taskulamppu - ehkäpä ystäväsi on vailla juurikin tätä käytännöllisyyttä vaativien paniikkitilanteiden pelastajaa!

Tuotetiedot

Ultraohut LED-Taskulamppu

  • Ihanteellinen retkeilyyn, matkalle, autoon tai kotiin
  • Kirkas LED-valo
  • Erittäin ohut
  • Magneettinen takaosa
  • Mukana paristo, joka ei ole vaihdettavissa
2020-10-20T18:35:20+00:00