Tarvitsetko apua?

”Undercover” suojapussi kannettavalle tietokoneelle

29,90 €
Sis. alv
- +
Huomiota herättämättömän näköinen pakkaus mutta sisältö arvokastakin arvokkaampi! Nyt voit suojata laptopisi roiskeilta, varkailta ja naarmuilta tällä hienolla suojapussilla. Erikoisuus on siinä, että kukaanhan ei edes tiedä sinun kantavan läppäriä mukanasi – ”Undercover” suojapussi näyttää nimittäin aivan vaatimattomalta ruskealta kirjekuorelta – juuri sellaiselta, jonka saa lähipostista eurolla. Muovinen suojapussi on vankkaa ja vesitiivistä tekoa ja suojelee rakasta tietokonettasi kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lähdetäänpä perusasioista liikkelle: kannettavat tietokoneet ovat liikkuvan toimistotyöläisen parhaita ystäviä, ja kun kassissa kulkee mukana läppäri, toimipisteen voi perustaa ihan mihin tahansa, vaikkapa lähitienoon viihtyisimpään kahvilaan. Laptop-kone on kuitenkin herkkä laite, joka on suojattava naarmuuntumista ja vaikkapa vesisadetta vastaan, ja suojapussi onkin jo sinänsä aina toimiva lahjaidea kenelle tahansa läppärin omistajalle. Tämä ”Undercover” suojapussi onkin sitten vielä jotain ihan muuta. Ensinnäkin se on valmistettu pehmeästä muovista ja polyesteristä – vesi, kura ja pöly eivät pääse tähän pussiin tunkeutumaan. Lisäksi pussi on vahvaa tekoa eikä repeydy, ja turvallisuuden viimeistelee tarrasuljin – tässä pussukassa laptop on takuuvarmasti tallessa. Vain neljän sentin paksuisena ”Undercover” kulkee kuitenkin repussa tai laukussa kätevästi mukana. Hauskinta aiheessa on, että ”Undercover” laptop-pussi näyttää aivan postin ruskealta kirjekuorelta – postileimoja ja pienimpiä yksityiskohtia myöten. Kauempaa katsottuna menee varmasti halpaan: kun kuori pilkottaa laukusta, pitkäkyntiselle ei tulisi mieleenkään, että sisällä on arvotavaraa. Näin ”Undercover” onkin urbaanin toimistotyöläisen paras turvalahjakin: se ei houkuta varkaita ja läppärisi on entistä paremmassa tallessa. Suuresti suositeltava lahjaidea kenelle tahansa kannettavan tietokoneen omistajalle!

Tuotetiedot

* materiaali: polyetyleeni (päällyste), polyesteri (sisus) * tarrasuljin * roiskevarma, ei repeydy * mitat: 48 cm x 29 cm x 4 cm
2020-10-25T09:07:55+00:00