Tarvitsetko apua?

”Undercover” suojapussi tabletille

19,90 €
Sis. alv
- +
Ah katso: siinähän on aivan tavallinen ruskea kirjekuori postista! Vaan harvapa tietää, että tämä kirjekuori sisältää tabletin. ”Undercover” suojapussi onkin aivan loistava tapa kantaa mukanaan tablettitietokonetta huomaamattomasti. Kun kirjekuoren nurkka pilkistää laukusta, yksikään pitkäkyntinen ei tajua, että sisällä onkin arvokas elektroniikkatuote. Tämä lahjaidea lämmittääkin varmasti tavaroistaan tarkan ystäväsi mieltä – osta nyt ”Undercover” suojapussi mutkattomaksi lahjaksi esimerkiksi hyvälle ystävälle tai sukulaiselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Huomaamaton, turvallinen ja ratkiriemukas: aivan mikä tahansa tuote ei voi väittää olevansa näitä kaikkia asioita. Mutta tämä ”Undercover” suojapussi tableteille ja iPadeille varmasti voi! Tarkastallaanpa asiaa hieman lähemmin. Huomaamaton – kyllä vain! ”Undercover” näyttää aivan postilta saapuneelta ruskealta kirjekuorelta, siis aivan tavalliselta toimistotarvikkeelta, jonka arvokasta sisältöä ei ikinä arvaisi. Kun tämä kuori pilkottaa laukusta, kukaan ei tiedä, että sisällä on elektroninen laite. Turvallinen – no totta kai! ”Undercover” on valmistettu muovista ja se kestää esimerkiksi hyvin vesiroiskeita. Arvokas tabletti ei vaurioidu, vaikka kuoren päälle kaatuisi vesilasi. ”Undercover” on myös pehmustettu ja repeytymisvarma – laiteesi pysyy uuden veroisena sen sisässä eikä naarmuunnu. Ratkiriemukas – ehdottomasti! Nämä ovat juuri sellaisia hauskoja ja tavallisuudesta poikkeavia kulutustavaroita, jotka tekevät arjesta entistä hassumpaa. Miksi tyytyä tavanomaiseen suojapussiin, kun voi saada ”Undercoverin” kaltaisen design-tuotteen? Ei enää tarvitsekaan – tilaa ”Undercover” oheisen lomakkeen kautta hetimiten! Tämä kokonaisvaltainen suojapussi onkin paras lahjaidea kenelle tahansa tabletin tai iPadin omistajalle. Osta nyt ja ilahduta frendiä – täydellisesti toimiva, aivan loistava suunnitelma!

Tuotetiedot

* materiaali: polyetyleeni (päällyste), polyesteri (sisus) * tarrasuljin * roiskevarma, ei repeydy * mitat: 27 cm x 20,5 cm x 2,5 cm
2020-09-24T23:43:15+00:00