Tarvitsetko apua?

Unelmien ranta -suihkuverho

12,90 €
Sis. alv
- +
Kuvittele herääväsi joku aamu ja katselevasi hiekkarannalta merelle… Nyt voit tehdä sen joka aamu, nimittäin suihkussa! Unelmien ranta -suihkuverho vie sinut palmujen, valkoisten hiekkarantojen ja lempeiden laineiden äärelle. Anna lahjaksi pieni pala rantaunelmaa joka aamuksi, joko itsellesi tai läheiselle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kylpyhuoneita voi pitää modernin nykypäivän elämän pieninä keitaina. Siellä voi pestä pois päivän pölyt ja viettää rentoutumishetken, joko kuuman suihkun alla tai lämpimässä vaahtokylvyssä. Unelmien ranta -suihkuverho auttaa rentoutumaan astetta konkreettisemmin vieden suihkuttelijan ajatukset rentouttavalle rantalomalle. Pehmeä valkoinen hiekka, tuulessa huojuvat palmut ja sininen meri… Jos et pääse rannalle, tuo ranta luoksesi! Käytännöllisyyttä unohtamatta, sillä suihkuverhon tarkoitushan on estää koko kylpyhuonetta lainehtimatta. Verhotangon 12 kiinnitysrengasta tekevät siitä nopean ja helpon asentaa paikoilleen.

Suihkuverhoa ei tosin tarvitse hankkia vain käytännöllisyyden kannalta, vaan sillä voi myös ilmentää niin lempiasioita, haaveita kuin luonnettakin. Erityisesti Suomen pimeisiin vuodenaikoihin tämä Unelmien ranta -suihkuverho tuo varmasti piristystä. Anna lahjaksi rantalomien ja eksoottisten paikkojen ystäville, jotta he saisivat pienen rantaloman jokaiseen suihku-tai kylpykertaansa!

Tuotetiedot

Unelmien ranta -suihkuverho

  • Pakkauksen sisältö: suihkuverho 12 kiinnitysrenkaalla
  • ominaisuudet:
  • kuva rannasta
  • helppo ja nopea kiinnitys
  • värit: sininen, vihreä ja ruskea (enimmäkseen)
  • Mitat: 180 x 180 cm
2020-10-21T14:26:04+00:00