Tarvitsetko apua?

Unisex-nahkaranneke kaiverruksella

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Etsitkö eleganttia mutta silti yksinkertaisen mukavaa lahjaideaa läheiselle ihmiselle? Näissä tilanteessa on nyt esittelemämme unisex-nahkaranneke täydellinen lahjaratkaisu. Kiitos tyylikkään ulkoasunsa, se sopii sekä naisen että miehen ranteeseen, ja lopputuote viimeistellään lahjansaajan nimikaiverruksella.

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä viileäntyylikkään korun myötä lahjoitat myös jotakin hyvin henkilökohtaista: unisex-nahkaranneke varastaa huomion, sillä se on viimeistelty kantajansa nimikaiverruksella. Hieno nahkaranneke herättää huomiota ja keskustelua, ja se sopii erinomaisesti niin naisten kuin miestenkin pukemaksi.

Ranneke on myös nappilukkojensa ansiosta helppo avata ja sulkea, pukea päälle ja pois. Myös rannekeen pituus on säädeltävissä. Ja totta kai kaiverruksessa on mielikuvitus rajana: lahjansaajan nimen sijaan rannekkeeseen voidaan kirjoittaa myös jokin lyhyt huutosana tai iskulause – siinä vasta rock’n rollia täynnä oleva idea! Unisex-nahkaranneke onkin oiva lahja niin ystävälle kuin vaikkapa sisaruksellekin.

Tuotetiedot

  • painonappilukitus
  • rannekkeen pituus säädettävissä 18–20 cm
  • materiaali: nahka
  • väri: musta
  • kaiverrus enintään 15 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • Huom! Kaiverruksen väri saattaa haalistua ajan mukaana

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-01-28T14:55:33+00:00