Tarvitsetko apua?

United Oddsocks Dandy sukkasetti

16,90 €
Sis. alv
- +
Kaikki erilaisia, kaikki yhtä hienoja – tämä sukkasetti on elämästä nauttivan, värejä rakastavan herrasmiehen ykkösvalinta. Kuusi erilaista, riemunkirjavaa sukkaa vievät ajatukset menneille vuosikymmenille, jolloin keikarit totisesti rakastivat pukeutumista ja vaatevalintojensa korostamista. United Oddsocks sukat päivittävät nämä tavat ja tottumukset 2010-luvulle: kerrassaan mahtava sukkalajitelma pukeutumisessaan rohkealle miehelle ja mainio lahja kumppanille esimerkiksi jouluksi tai synttäreiksi. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Dandy”-sana suomentuu helpoiten ”keikariksi”. Dandyt ilmestyivät katukuvaan 1800-luvun Ranskassa ja Englannissa, ja ovat tietyllä tavalla yhä täällä huomiota herättävine kuosineen ja ulospäin suuntautuvine vetimineen. ”Dress to impress” on heidän mottonsa, ja toinen voisi olla ”vaatteet miehen tekevät”.

Nyt esittelemme mahtavan sukkalajitelman, jokaisen dandyn ykkösvaatevalinnan! Nämä United Oddsocks sukat nimittäin tulevat riemunkirjavissa väreissä, moninaisissa kuoseissa ja hauskoissa designeissa, eikä yksikään sukka ole samanlainen kuin toinen. On tähtiä, palloja ja raitoja – niistä on keikareiden sukat tehty. United Oddsocks -brändi on tehnyt hyveen siitä, että et kuitenkaan aamukiireessä löydä täysin toisiinsa sopivaa sukkaparia. Miksi sitten sukat eivät voisi olla kertakaikkiaan eri näköiset keskenään?

”Dandy” sukkasetin sukat ovat pehmoista puuvillaa pienellä elastaanilisällä, joka tekee niistä erityisen miellyttävästi jalkaan istuvat. Sukat ovat konepesun kestäviä ja ne toimitetaan viehättävässä lahjapakkauksessa – tietenkin keikarin tyylitajuun istuvassa hurjan värikkäässä ja kauniissa pahvikartongissa. ”Dandy” sukkasetti onkin mahtava lahja miehelle, joka haluaa pukeutua huomiota herättääkseen – räikeyttä ja värikkyyttä päästä varpaisiin! Osta nyt lahjaksi puolisollesi, isälle tai veljelle. Nämä ovat yksinkertaisesti hienoimmat ja hauskimmat sukat, jotka kuvitella saattaa.

Tuotetiedot

  • setti sisältää kuusi sukkaa
  • one size 39–46
  • konepesu 40 asteessa (lue pesuohje)
  • materiaali: 79 % puuvilla, 19 % polyamidi, 2 % elastaani
  • toimitetaan lahjapakkauksessa
2020-09-30T11:10:46+00:00