Tarvitsetko apua?

United Oddsocks Foot Kandy sukkasetti

16,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Elämässä pitää olla väriä ja vitsikkyyttä, ja sitä nämä United Oddsocksin riemunkirjavat sukat totisesti lisäävät. Hulppean värikkäät ja rönsyilevät sukat ovat jokaisen oman elämänsä dallaajan paras lahja, ja mikä parasta, yksikään sukka ei ole samanlainen kuin toinen. Siitä vain valitsemaan ja sekoittamaan oman mielen mukaan! Osta nyt lahjaksi läheiselle naiselle, joka ei pelkää lisävärejä. Mahtava lahjaidea kumppanille, siskolle tai bestikselle – sukkia aina tarvitaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nämä sukat ovat kuin kiehtovimpia irtokarkkeja: värikkäitä, herkullisen näköisiä ja syötävän suloisia! United Oddsocks ”Foot Kandy” sukkasetti tuo sateenkaaren värit elämään, hauskuuden pukeutumiseen ja energiaa kylänraitilla tepastelemiseen. Tyylitietoinen tallaaja valitseekin nämä hulppean hupaisat sukat jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen – arjesta juhlaan, kesästä jouluun ja viikonpäivistä viikonloppuihin.

United Oddsocks sukkien juju on niiden yksilöllisyys: Jokainen sukka on keskenään erilainen, ja päivittäin voikin valita uuden kombinaation – oman fiiliksen ja päivän teeman mukaan. ”Foot Kandy” sukkasetin sukat ovat kaikki mahdollisimman värikkäitä ja tulvivat hauskoja kuoseja: palloja, poikkiviivoja, pystyviivoja, sydämiä ja rusetteja – tätä pirtsakampia sukkia on yksinkertaisesti hankala löytää. Sukkien värispektri liukuu punaisesta keltaiseen ja vihreästä siniseen – melkein voisi pistellä poskeensa, niin makoisan näköiset ovat!

United Oddsocks ”Foot Kandy” sukat ovat onesize-kokoa ja ne tuntuvat jalassa ihanan pehmoisilta. Kestävät tietenkin myös konepesua ja erottuvat vaatekaapissa takuuvarmasti edukseen. Lopullisesti mahtavan lahjaidean niistä tekee viehättävä ja huomiota herättävä lahjapakkaus – tämä tuote on kuin tehty kumppanisi, siskon tai tyttäresi joulupakettiin, syntymäpäiväsäkkiin tai nimpparilahjaksi. Osta nyt!

Tuotetiedot

  • setti sisältää kuusi sukkaa
  • one size 37–42
  • konepesu 40 asteessa (lue pesuohje)
  • materiaali: 80 % puuvilla, 19 % polyamidi, 1 % elastaani
  • toimitetaan lahjapakkauksessa
2020-10-21T11:49:41+00:00