Tarvitsetko apua?

USB-Mukinlämmitin

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt voit unohtaa kylmän kahvin lipittämisen tehdessäsi töitä tietokoneella. Tarvitset vain USB-aseman ja tämä kätevä mukinlämmitin pitää kahvisi lämpimänä. Täydellinen lahja kaikille päätteen edessä työskenteleville, jotka haluavat työskentelynsä lomassa nauttia lämpimästä kahvista!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hyvät lahjat on tehty helppokäyttöisyydestä, kompaktista koosta ja toimivuudesta. Niiden tehtävänä on helpottaa arkeamme ja auttaa meitä keskittymään olennaiseen. Ja toisin kuin sanotaan, kylmä kahvi ei kaunista, vaan tuo juojansa kasvolle epämiellyttävän kitkerästä sivumaustaan johtuen usein happaman irveen.

Tämä USB-mukinlämmitin tuo lämpimästä kahvista nauttivan raskaan työn raatajan ja nautintalämpöisen kahvin vihdoinkin erottamattomasti yhteen! Yhdistä tämä nerokas mukinlämmitin USB-liitännän avulla tietokoneeseesi tai läppäriisi, ota hyvä asento, keskity työhösi ja hörppää lämmintä kahvia silloin, kun haluat. 80 cm pitkä kaapeli ja liukumista estävät kumijalat pitävät huolen siitä, että voit sijoittaa mukinlämmittimen juuri sinulle parhaiten sopivalle paikalle, aivan käden ulottuville. Mukinlämmittimen punainen LED-valo kertoo sinulle, että se huolehtii kahvistasi. Sinä voit puolestasi huolehtia työstäsi entistäkin tehokkaammin.

Ja jotta et menettäisi yhtään tärkeää USB-asemaa, tässä kätevässä mukinlämmittimessä itsessään on myös 4 mahdollista USB-liitäntää, joiden avulla voit työskennellä entistäkin sujuvammin ja tehokkaammin. Ainutlaatuinen ja täydellinen lahja jokaiselle tietokoneen ääressä työskentelevälle arjen ahertajalle, joka nauttii teensä tai kahvinsa mieluiten lämpimänä, niin kotona, toimistossa kuin työmatkallakin!

Tuotetiedot

  • 4 USB-liitäntää, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.
  • Nopea USB 2.0 liitäntä super nopeaan tiedonsiirtoon.
  • Kaapelin pituus: n. 80 cm.
  • Osa valmistukseen liittyvistä CO2-päästöistä korvataan yhteistyöllä Carbonfund.org järjestön kanssa.
2020-09-28T20:57:27+00:00