Tarvitsetko apua?

Vaatehylly koruripustin

34,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme upean lahjaidean naiselle. Tämä kaunis sisustuselementti on myös erittäin kätevä koruteline ja jokaisen naisen paras ystävä sillä nyt ei enää tarvitse etsiä hukassa olevia koruja epätoivoisesti lipastojen nurkista. Korut, rannenauhat, sormukset ja riipukset pysyvät ”Vaatehyllyn” nauloissa visusti tallessa, ja pienet korut säilytetään kätevästi hyllyn alaosassa olevassa vetolaatikossa. Ei enää turhaa stressiä, sillä ”Vaatehylly” koruripustimessa korut ovat aina näkösällä. Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä vastustamaton lahjaidea läheiselle naiselle, vaimolle, tyttöystävälle tai ystävälle: sympaattinen ja söpö pieni ”Vaatehylly” on aivan mahtava ja korvaamaton korvaamaton säilytyslokerikko koruille ja ketjuille. ”Vaatehylly” on tarpeellinen tavara kaikille naisille, joilla on koruja tilanteisiin kuin tilanteisiin.

”Vaatehylly” koruripustimen koukuissa ja vaatenauloissa on tilaa kaikille mahdollisille koruille, kaulaketjuille, rannenauhoille ja nilkkakoruille, ja korut pysyvät aina järjestyksessä ja tallessa. Kaunista ripustinta ei edes tee mieli piillottaa vaatekaappiin, sillä se on myös minikokoisena garderobina aivan herkullinen sisustuselementti esimerkiksi makuuhuoneen pöydällä. Lisäksi ”Vaatehyllyn” alaosassa on sametilla vuorattu laatikko, johon mahtuvat sormukset, pienet korvakivet ja oheistarpeet – kaikki esineet pysyvät tallessa ja stressi vähenee huomattavasti.

Korujen ketjut eivät sotkeennu keskenään, korut ovat aina käden ulottuvilla ja mikä parasta, ne eivät mene milloinkaan hukkaan, kun ne säilytetään näin kätevässä telineessä. Koruja ei enää tarvitse metsästää lattialta ja lipaston hyllyjen perukoilta, ne ovat ”Vaatehyllyssä” aina omilla paikoillaan. Valitset aamukiireessäkin aina oikean korun.

”Vaatehylly” koruripustin on ohittamaton lahjaidea kaikille naisille – bestikselle, kollegalle tai äidillekin. Toimi nyt ja osta lahjat.fi-verkkokaupan kautta."

Tuotetiedot

  • * mitat: 17,8 cm x 40 cm x 8,5 cm
  • * materiaali: puu, kromi, sametti (laatikon sisus)
2020-10-23T22:17:38+00:00