Tarvitsetko apua?

Vacuvin PopSome säilytysrasiasetti

27,90 €
Sis. alv
- +
Tämä rasiasetti on upea keittiötarvike ja sisustuselementti: Vacuvin PopSome säilytysrasiat toimitetaan upean telineen kera, jossa on tilaa yhteensä yhdeksälle rasialle. PopSome -rasiat ovat voittaneet suunnittelualan palkintoja, kiitos upean muotoilunsa ja ilmatiiviin Oxitoc-teknologiansa. Nämä rasiat ovat täysin sopivia esimerkiksi makeisten, sokerin ja pienten leivonnaisten säilyttämiseen. Kerrassaan herkullinen lahjaidea esimerkiksi trendikkään kodin tupaantuliaisiin – osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta läheiselle ystävälle tai sukulaiselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Herkullinen ja maukas lahjaidea! PopSome säilytysrasiat ovat jokaisen keittiön piristys ja värikkyydessään ne tuovat kaivattua lisätyyliä keittiötarvikkeisiin. PopSomet ovatkin yhtä aikaa hienoja sisustuselementtejä että käteviä rasioita, joihin säilötään niin kuivatuotteita kuin vaikkapa kotona tehtyjä pikkuleipiä. PopSome-rasioiden Oxitoc-teknologia sinetöi tölkit ilmatiiviiksi ja ruoka-aineet säilyvät paljon kauammin hapettomassa tilassa. Voit avata tölkin kannesta aukon ja kaataa ruoka-aineet hygieenisesti ulos rasiasta. PopSomet säilyttävätkin ruoka-aineet kauemmin syömäkelpoisina.

Mutta nyt päästäänkin asiaan: nämä rasiat ovat aivan syötävän suloisia, ja jokainen tölkki näyttää omanlaiseltaan. Kaikki erilaisia, kaikki yhtä hauskoja ja söpöjä! PopSome onkin yhtä aikaa räiskyvä sisustustavara ja kertakaikkisen kätevä keittiötarvike, jota ilman ruoanlaitto ja ruokien säilyttäminen on hankalampaa. PopSomet soveltuvat astianpesukoneessa pestäviksi ja ne ovatkin helppo puhdistaa.

PopSome on Vacuvin-toimiston palkintoja voittanut brandi, ja PopSome-tölkkejä voit myös ostaa yksittäin erikseen. Tämä setti toimitetaan kuuden rasian kanssa, ja setin mukana tulevassa telineessä on tilaa yhteensä yhdeksälle rasialle. Setti onkin sopiva lahja esimerkiksi siskon tai veljen uuteen kotiin, miksei myös joululahjaksi sukulaiselle. Osta lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta läheistä ihmistä.

Tuotetiedot

  • sisältää kuusi rasiaa; mitat 8,6 cm x 8,6 cm x 7,6 cm
  • patentoitu Oxitoc-tekniikka takaa ilmatiiviyden
  • hygieeninen avausmekanismi
  • telineessä tilaa yhdeksälle PopSome-rasialle
  • soveltuu konepestäväksi
2020-09-29T12:23:49+00:00