Tarvitsetko apua?

Vacuvin tarjoilijan työkalu

20,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Elegantti, yksinkertainen ja nopea: tämä tarjoilijan työkalu on aivan optimaalinen lasipullojen ja viinipullojen avaaja, jonka suunnittelu on ajattoman tyylikäs. Juuri tällaisia tarjoilijat ovat kautta aikojen käyttäneet. Kun annat tämän avaimen lahjaksi ystävällesi tai sukulaiselle, tarjoat kotiin myös tuulahduksen ravintolatunnelmaa ja hyvää fiilistä. Tämä kaunis keittiötarvike onkin erinomainen lahjaidea ja aina tarpeellinen tavara, joka tuo saajalleen paljon iloa. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta lahjaksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Bacchus, antiikin Rooman viinin jumalakin hyväksyy tämän upean ja ajattoman keittiötarvikkeen. Tämä tarjoilijan työkalu on ensiluokkainen kruunukorkkien avain ja korkkiruuvi samassa hyväksi havaitussa pakkauksessa. Juuri tällaisia tarjoilijatkin työssään käyttävät ja tämä avain luokin keittiöön ravintoloista ja pubeista tuttua tunnelmaa. Ja samaan aikaan tämä Vacuvin tarjoilijan työkalu on hieman ehostettu versio esikuvastaan – aivan upea sisustuselementti ja hyvin kätevä keittiötarvike.

Tarjoilijan työkalussa on korkkiruuvi, kruunukorkin avain ja viinipullojen kaulaetikettien leikkaamiseen tarkoitettu leikkuri. Kruunukorkin avaajalla avaat lasipullot kätevästi, nopeasti ja turvallisesti ja korkkiruuvilla viinipullot, niin luonnonkorkilliset kuin muovikorkillisetkin. Pienellä veitsellä vapautat korkit näkyviin viinipullon kaulaetiketin alta. Avaajan nostomekanismi on vanhaa, hyväksi havaittua tekniikkaa, ja sillä avaatkin viinipullot kuin tarjoilija ikään – tehokkaasti ja siististi.

Tämä tarjoilijan työkalu kulkee kätevästi mukana esimerkiksi pikinikillä tai mökkireissulla, ja keittiössä se näyttää erityisen elegantilta. Avaaja on palkituista tuotteistaan tutun Vacuvin-toimiston käsialaa ja sen design onkin yhtä aikaa ajaton ja trendikäs. Tämä tuote sopiikin hienosti lahjaksi esimerkiksi baarikaappiaan täydentävälle ystävälle, arvokkaista sisustusesineistä pitävälle sukulaiselle tai viinejä harrastavalle kumppanillesi.

Tuotetiedot

  • kolme toimintoa: korkkiruuvi, pullonavaaja, folionleikkaaja
  • materiaali: muovi (kahva), metalli (avaajat ja mekaniikka)
  • mitat: 4 cm x 2 cm x 14 cm
  • väri: punainen, hopea
2020-10-29T17:19:26+00:00