Tarvitsetko apua?

Väkertäjille: Ovela sävypalapeli

27,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämän palapelin tekijä tarvitsee erityisen hyvää värisilmää, kärsivällisyyttä ja ennen kaikkea paljon aikaa. Palapeli on haastava ja samalla koukuttava, sillä sen 500 palaa ovat mustaa ja valkoista tai harmaan eri sävyjä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Palapeli on peli, joka kootaan sijoittamalla palat oikeisiin paikkoihin, jolloin pelistä paljastuu yleensä jokin kuva. Tämä 500 palaa sisältävä palapeli on kuitenkin täysin erilainen keksintö! Mustasta valkoiseen harmaan eri värisävyjen kautta muuttuva palapeli on erittäin pulmallinen. Palat on todella vaikea saada sopimaan yhteen, sillä valmiista pelistä ei paljastu selkeää kuvaa. Siitä vaan ystävien kanssa kokoamaan. Aikaa kuluu ja haastetta riittää, mutta periksi ei saa antaa. Tätä on hauska pelata isollakin joukolla, aina uudestaan, ja tehdä siitä esimerkiksi kutsuille toistuva ohjelmanumero.

Lahjaideana aivan upea hänelle, joka rakastaa haasteita ja varsinkin, jos hän kokoaa mielellään palapelejä. Palat on pakattu vahvasta kartongista valmistettuun kauniiseen lahjapakkaukseen. Koska palaset ovat pieniä, ei peliä suositella annettavaksi alle 3-vuotiaille tukehtumisvaaran vuoksi.

Tuotetiedot

Väkertäjille: Ovela sävypalapeli

  • 500 palaa
  • Houkutteleva lahjapakkaus/li>
  • Materiaali: Paperi ja erittäin tiivis kartonki
  • Laatikon koko: 45,7 cm x 7 cm
  • Sisältää pieniä osia - ei sovellu alle 3-vuotiaille. Tukehtumisvaara!
2020-09-29T18:24:49+00:00