Tarvitsetko apua?

Valkoinen oksa huonetuoksu

Alkaen: 19,90 €
(199,00 € / l) Sis. alv
- +
Entäpä jos antaisit lahjaksi kukkien sijaan kimpun kauniin valkoisia oksia maljakossa? Kaunis huonetuoksu useissa upeissa tuoksuvaihtoehdoissa sopii niin makuuhuoneen lipastolle, olohuoneeseen tai miksi ei vaikka lasitetulle parvekkeelle lisätunnelmaa luomaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Upean huonetuoksu, jossa kimppu luonnonvalkoisia oksia lepää maljakossa. Tämä talvinen huonetuoksu sopii erinomaisesti persoonalliseen sisustukseen. Voit valita mieleisesi neljästä tuoksusta: kukkainen Fragipani, trooppinen Niilin metsä, pehmeän mausteinen Valkoinen tee ja trooppinen Mandariini-tango . Kauniit oksat lasimaljassa näyttävät mielenkiintoiselta sisustuselementiltä, eikä kukaan arvaisi, että kyseessä onkin ennen kaikkea käyttöesine.

Harva meistä haluaa jättää ikkunan auki koko päivän ajaksi, jolloin koti ei välttämättä ole raikkaimman tuoksuinen iltapäivään mennessä. Kun hankit itsellesi huonetuoksun, niin saapuessasi kotiisi päivän päätteeksi miellyttävä tuoksu tulee sinua jo ovella vastaan ja saa mielesi välittömästi rennommaksi. p>

Tuoksu peittää alleen epämiellyttävät hajut ja tuo rentouttavan miellyttävän tuoksun kaikkialle.

Jokaisen sisustajan toivelahja, sopii erinomaiseksi lahjaksi uuteen kotiin muuttavalle tai ystävälle, jolla on jo kaikkea.

Tuotetiedot

Valkoinen oksa huonetuoksu

  • Tuoksuvaihtoehdot: frangipani, Niilin metsä, valkoinen tee, mandariini
  • Pakkaussisältö: 1 maljakko, 1 diffuusori, & 1 tuoksuöljy (100ml)
  • Ominaisuudet:
  • Valkoiset oksat toimivat diffuusorina huonetuoksulle
  • Materiaali: lasi
  • Mitat: 8 x 10cm
  • Väri: luonnonvalkoinen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-01-26T04:05:39+00:00