Tarvitsetko apua?

Valkomakkara avainlenkki

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä erehdyttävän realistisen näköinen "valkomakkara" avainlenkki herättää ihastusta vyönlenkistä roikkuessaan. Upea lahjaidea makkaran ystäville ja kaikille herkkusuille, jotka arvostavat huumorilla höystettyjä lahjoja. Hyödyllinen ja ainutlaatuinen sekä erikoisen näköinen avainlenkki on huomiota herättävä ja hauska lahja, joka saattaa herauttaa myös veden kielelle. Mielikuvituksellinen ja tyylikäs design tekee tästä tärkeästä tuotteesta erityisen ja upean lahjaidean. Kaksi minimakkaraa pitävät avaimet tallessa ja luovat hyvää mieltä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Valkomakkara” avainlenkki on käsin tehty, upeasti muotoiltu ja käytännöllinen tuote, joka kulkee mukana vaivattomasti ja näyttää hyvältä. Minimakkarat hauskuuttavat lahjan saajaa varmasti ja ne keräävät ansaittua huomiota lahjapöydässä. Design on niin taidokas ja harkittu, että voit melkein maistaa herkullisen makkaran maun. Erehdyttävän realistinen muotoilu saattaa saada perheen koirankin erehtymään makkaroiden aitoudesta. Anna hauska lahja ystävälle, puolisolle tai tutulle herkkusuulle, joka osaa antaa arvoa makkaroiden muotoiselle avainlenkille.

Berliiniläinen Aufschnitt Berlin -tuotemerkki valmistaa yksilöllisiä ja ainutlaatuisia makkara-aiheisia designtuotteita, jotka ihastuttavat ulkomuodollaan. Laadukkaat tuotteet on valmistettu huolella ja rakkaudella. "Valkomakkara" avainlenkki juhlistaa saksalaista makkarakulttuuria parhaimmillaan ja sopii lahjaksi kaikille herkun ystäville. Se on hauska yksityiskohta kodin avainhyllyssä ja sen avulla avainten etsiminen laukusta on helppoa. Tarraa vain kiinni pehmeään ja mukavaan makkaraan ja kotisi ovet aukeavat hetkessä! Hanki ystävälle syntymäpäivälahjaksi, puolisolle juhlapäivänä tai vaikkapa sukulaiselle, joka on tunnettu rakkaudestaan makkaraa kohtaan.

Realistinen, hauska ja huomiota herättävä lahjaidea sopii moneen eri juhlaan, ja siihen ihastuvat kaikenikäiset! Anna tämä persoonallinen ja hauska, tavanomaisesta poikkeava makkara-aiheinen lahja hänelle, joka tuntee makunsa!

Tuotetiedot

  • mukana lenkki avaimille
  • päällyksessä luonnollisia väriaineita
  • käsin valmistettu
  • konepesu enintään 30 asteessa
  • päällyksen väri: valkoharmaa, pilkullinen
  • mitat: pituus 7 cm, halkaisija 2 cm
  • materiaali: polyesteri
2020-10-27T06:54:02+00:00