Tarvitsetko apua?

Valkoviinikarahvi

69,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ei koskaan enää lämmintä viiniä kesäpiknikillä! Tähän valkoviinikarahviin voi keskellä olevaan, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun sylinteriin kätevästi pudottaa jääkuutioita, jolloin viini pysyy viileänä, mutta ei vety.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viinikarahvi, joka myös pitää viinin kylmänä sitä kuitenkaan vetistämättä? Ei, tämä ei ole auringonpistoksen aiheuttama harha vaan hieno ja tyylikäs viinikarahvimme, jonka keskelle saa kätevästi sujautettua jääpaloja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sylinteri vapauttaa jääpalojen kylmyyden, mutta pitää sulamisvedet lujasti sisuksissaan. Tuloksena on ihanan raikasta viiniä kuumanakin kesäpäivänä!

Karahvi on tukevaa tekoa, ja siihen kuuluu tiivis korkki, jonka ansiosta viini ei läiky piknikkassiin. Ja toki karahviin sopii niin mehua, vettä kuin kesäistä booliakin. Karahvin ansiosta piknikille kelpaa keksiä mitä erilaisimpia raikkaita drinkkejä kun ei tarvitse huolehtia siitä, että perille päästyä tuloksena onkin vain hieman liian haaleaa teetä.

Yllätä ystäväsi tai tai työtoverisi tällä kätevällä lahjalla esimerkiksi tupareissa, grillijuhlissa tai syntymäpäivillä. Osoita lahjasi teho tekemällä karahviin valmiiksi lahjan saajan lempimakujen mukaista juomaa, ja suosio on taattu!

Tuotetiedot

Valkoviinikarahvi

  • Materiaali: lasi, metalli, bambu, silikoni
  • Mitat: 10,2 x 10,2 x 29,3 cm
2020-09-28T22:56:31+00:00