Tarvitsetko apua?

Valokuvakehys kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Oletko aina etsinyt sopivaa valokuvakehystä isovanhemmille annettavaksi? Ovatko valokuvakehykset yleensä tylsiä ja tavanomaisia? Tässä valokuvakehyksessä on mielestämme kaikki kohdillaan: ihanan lämmin ja kaunis puinen kehikko ja kiiltavä lasisuojus antavat mukavat raamit kehystettävälle valokuvalle, ja kehykseen kaiverrettava omistuskirjoitus viimeistelee tämän helposti annettavan ja huomaavaisen lahjan. Kirjoita kehykseen rakkaat terveisesi läheiselle ihmiselle ja anna kehys lahjaksi valitsemasi valokuvan kanssa. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mitähän sitä antaisi lahjaksi isovanhemmille? Heillä on usein jo kaikki, mitä he tarvitsevat, ja huushollinsa täyttyy pikkuhiljaa kaiken maailman lahjatavaroista. Onneksi valokuva on aina kiva lahjaidea, mutta sekin alkaa käydä tavanomaiseksi, ja mummilla ja vaarilla on jo tukuittain valokuvia kirjahyllyssään. Tämä valokuvakehys haluaa erottua hyllyssä edukseen ja onkin mainio lahjaidea. Puinen kehys huokuu lämpöä, kotoisuutta ja hyvää tunnelmaa, ja teet siitä vielä astetta henkilökohtaisemman lahjan kaiverruttamalla siihen terveiset lahjan saajalle: mikä olisikaan mukavampi lahjaidea mummolaan kuin perheesi kuva personoidun kaiverruksen kera. Isovanhemmat ilahtuvat ikihyviksi, kun saavat lastensa ja lastenlastensa kuvan kestävissä ja näyttävissä kehyksissä ja vielä omistuskirjoituksella varustettuna. Eikä tämä lahja ole toki pelkästään isovanhemmille. Voit myös antaa kehystetyn valokuvan vanhemmillesi lahjaksi, tai vaikkapa toiseen maahan muuttavalle sukulaisellesi. Kirjaile kehykseen jokin hauska kasku, ja lahja naurattaa ja lämmittää saajaansa yhtä aikaa. Valokuvakehys onkin mutkaton ja aina toimiva lahjaidea kenelle tahansa läheiselle ihmiselle, ja se ilahduttaa aina takuuvarmasti saajaansa. Voitkin lahjoittaa tämän kaiverretun valokuvakehyksen ja olla varma siitä, että nyt meni lahja nappiin.

Tuotetiedot

* kehykseen mahtuu 20 cm x 25 cm kokoinen valokuva * materiaali: puu, kehyksen pintalevy lasia * kaiverrus: enintään 30 kirjainta
2020-10-27T04:31:19+00:00