Tarvitsetko apua?

Valokuvataulu huopataskuilla

37,90 €
Sis. alv
- +
Enää tärkeät kuvat, lentoliput, postikortit ja muut tärkeät paperit eivät loju ympäri asuntoa, vaan ne voi ripustaa näytille tämän hienon taulun huopataskuihin. Loistava lahjaidea hänelle, jolla meinaa valokuvat ja tärkeät pääsyliput hukkua laatikoihin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Myös näin digitaalisena aikakautena kaikkein tärkeimmät kuvat haluaa varmasti esille asunnon tai huoneen seinälle muistuttamaan niistä mukavista hetkistä, jolloin kuvat on otettu. Samoin joskus tärkeät pääsyliput, elokuvaliput ja lentoliput on vain tulostettava, jos internetin käyttö itse tilanteessa on epävarmaa. Ja tulostettuna esimerkiksi lempibändin liput myös säilyvät muistona!

Valokuvista ja tärkeistä pääsylipuista saa koottua kauniin kollaasin seinälle. Tämä hieno taulu on siitä kätevä, että siinä on näppäriä huopataskuja, joihin valokuvat ja pääsyliput voi kätevästi sujauttaa ja ottaa taas pois. Taulun kuvia voi siis muutella helposti mielensä mukaan.

Loistava lahja hänelle, joka haluaa säilyttää tärkeät muistonsa paperimuodossa. Ei teippiä, eikä sinitarrajälkiä seiniin. Tärkeät kuvat ja muut muistot pysyvät järjestyksessä, minkä lisäksi ei h-hetkellä tarvitse alkaa kaivamaan lippuja tai ryntäämään etsimään tulostinta. Taulun harmaa huopaosa sopii myös useimpiin sisustuksiin tyylikkäästi.

Tuotetiedot

Valokuvataulu huopataskuilla

  • Täydellinen valokuville, postikorteille ja muille samankaltaisille muistoille
  • Erikokoisille kuville
  • Helposti muunneltavissa
  • Materiaali: 100 % polyesteria
  • Mitat: 43,2 x 43,2 x 3,2 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-20T19:28:20+00:00