Tarvitsetko apua?

Värikkäät munatyynyt 4 kpl

10,90 €
Sis. alv
- +
Värikkäät munatyynyt tuovat raikasta väriloistoa aamiaispöytään! Mikä onkaan ihanampaa kuin nauttia kauniisti katetusta aamiaisesta kaikessa rauhassa ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Aamiaisherkkuja on monenlaisia ja yksi niistä herkuista on monille keitetty ja vielä lämpöinen kananmuna. Kananmunille tarkoitetut munatyynyt ovat mitä parhain tarjoilualusta keitetyille munille, sillä pehmeä tyyny pitää kananmunan tukevasti paikoillaan ja lämmin kananmuna pysyy pidempään lämpöisenä. Samalla tyynyt ovat veikeitä katseenvangitsijoita kattauksessa ja moni saattaakin saada hymyn kasvoille nähdessään nämä mainiot tyynyt aamiaispöydässä kananmunien alla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Munatyynyjä on pakkauksessa neljä ja jokainen tyynyistä on eri värinen. Väreinä ovat aamuja piristävä oranssi, pirteä vaaleanvihreä, hempeä rosa ja heleä sininen. Pääsiäisen aikaan tyynyt ovat aivan ehdottomat, onhan pääsiäisen aika kananmunien huippusesonkia ja tyynyjen keväiset värit sopivat hyvin pääsiäisen kattauksiin. Yhdessä pajunkissojen, narsissien ja pastelliväristen servettien kanssa munatyynyt ovat kuin korut aamiaispöydässä. Myös muina vuodenaikoina munatyynyt tuovat hyvää mieltä ja väriä aamiaiselle. Kananmuna istuu tyynyllä kuin kuningas valtaistuimellaan ja siitä kananmuna onkin helppo nauttia lusikan avulla.

Tyynyt ovat mainio vaihtoehto perinteisille munakupeille, tyynyt eivät rikkoonnu posliinin tapaan ja ne on helppo säilyttää päällekkäin. Käyttökertojen jälkeen tyynyt voi pestä joko käsin tai pesukoneessa. Lahjana munatyynyt sopivat kananmunien ystäville sekä kauniita kattauksia rakastaville. Yhden tyynyn koko on 3,2 x 6,2 x 6,2 senttimetriä ja tyynyt on valmistettu polyuretaanista. Materiaali on helppo pitää puhtaana ja muutenkin tyynyjen käyttö on helppoa. Näiden pienten väriläiskien avulla sunnuntaibrunsseista tulee entistäkin leppoisampia, kun munat pysyvät paikoillaan ja ihanat värit koristavat pöytää!

Tuotetiedot

  • 4 tyynyn setti
  • Tyyny pitää kananmunan paikoillaan
  • Helppokäyttöinen
  • Pesukoneenkestävä
  • Materiaali: 100 % Polyuretaania
  • Mitat: 3,2 x 6,2 x 6,2 cm
2020-09-23T12:20:54+00:00