Tarvitsetko apua?

Väritettävä jättikokoinen maailmankartta

24,90 €
Sis. alv
- +
Valloittava ja valtavan kokoinen maailmankartta väritettäväksi pienille ja vähän isommillekin taiteilijoille. Maanosien lisäksi kartan avulla pääset tutustumaan eri maiden nähtävyyksiin, eläimistöön ja luonnonihmeisiin. Samalla kun kartta antaa hauskaa ajanvietettä, se myöskin opettaa värittäjäänsä maailmasta ja varmasti aikuisellekin kartta tarjoaa uusia, yllättäviä asioita!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Valtavan kokoinen väritettävä maailmankartta kutsuu tutustumaan maapallon eri kolkkiin. Tämä suuri juliste on kooltaan 1,8 x 1 m ja siihen on kuvattu maanosien lisäksi erilaisia nähtävyyksiä, eläimiä ja luontoa ympäri maailmaa. Ranskan Pariisissa sijaitseva Eiffel-torni lienee meille useimmille tuttu, mutta kartta vie meidät tutustumaan myös Egyptin pyramideihin, New Yorkin Vapauden patsaaseen ja näyttää myös, missä Australian kengurut hyppelehtivät!

Kartta sopii niin lapsille kuin hieman vanhemmillekin maailmanmatkaajille. Kartan väritettyään sitä voi käyttää hyödykseen opetellen uusia maita, nähtävyyksiä ja vaikkapa eläimiä, joita maapallolta löytyy. Pienen leikkijän kanssa voidaan etsiä missä se oma kotimaa on ja missä kaikkialla on jo päästy lomailemaan tai minne olisi mukava seuraavalla kerralla suunnata. Tämän värityskuvan äärellä aika vierähtää nopeasti niin värittäessä kuin ihmetellessäkin, mitä kaikkea maailmasta oikein löytyy.

Tuotetiedot

Väritettävä jättikokoinen maailmankartta

  • Koko 180 x 100 cm
  • Maailmankartta, jossa on kuvattuna monumentteja, eläimiä ja luontoa väritettäväksi
  • Pakattu koristeltuun lahjapakkaukseen
2020-10-27T10:49:54+00:00