Tarvitsetko apua?

Väritettävä lasten esiliina

16,90 €
Sis. alv
- +
Tämän väritettävän esiliinan ansiosta leipominen ja ruoanlaitossa auttaminen on lapselle entistäkin mukavampaa! Kun esiliinaan voi kirjoittaa vaikkapa pienen kokin nimen ja päivän tavoitteena olevan ruokalistan sekä kuvittaa esiliinan vielä ruokalistaan sopivin kuvin, ovat keittiöpuuhat kuin lasten leikkiä! Esiliina on sataprosenttista puuvillaa ja kun se halutaan puhtaaksi kuvituksesta ja kirjoituksesta, lähtevät ne pois kun essun pesee pyykinpesukoneessa. Pakkauksen mukana toimitetaan värittämisessä ja kirjoittamisessa tarvittavat kymmenen värikynää. Tilaa käytännöllinen ja hilpeä lahja perheen lapsille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Valkoiseen esiliinaan on painettu harmaalla muistiinpanovihkosta tutut raidat. Mustalla ja punaisella on essuun painettu vihkoista tutut reikien kuvat sekä pystyviiva. Raidat ja viivat auttavat kirjoittamaan suoraan aivan kuten oikeissakin vihkoissa. Esiliina on käytännöllinen keittiön askareissa, sillä se suojaa vaatteita likaantumiselta. Essun käytännöllisyyttä lisää siinä oleva tasku, jossa voi säilyttää vaikkapa esiliinan värittämiseen tarkoitettuja kyniä.

Lapset haluavat usein osallistua leipomiseen ja he haluavat myös auttaa muissa keittiön askareissa. Esiliina on hyvä olla käden ulottuvilla, sillä innostuksen tullessa on syytä alkaa heti toimiin. Pienet kätöset auttavat mieluusti sämpylöiden pyörittämisessä ja piparkakkumuottien käytössä. Essu suojaa vaatteita vehnäjauholta ja mahdollisilta muilta roiskeilta. Kun sämpylät on saatu uuniin ja alkaa odottaminen, on aika ottaa värityskynät esiin ja piirtää esiliinaan kuvia vaikkapa leipomisesta. Väritettävässä esiliinassa yhdistyy käytännöllisyys sekä luovuus hienolla tavalla. Lasten on hyvä päästä toteuttamaan itseään niin halutessaan keittiössä ja kun aika käy pitkäksi, voi luovuutta harjoittaa piirtämällä ja värittämällä keittiön askareissa käytettävää esiliinaa.

Tuotetiedot

Väritettävä lasten esiliina

  • Värit: valkoinen pohja, harmaa raidoitus, mustin ja punaisin yksityiskohdin
  • Toimitukseen sisältyy kymmenen väritykseen soveltuvaa kynää
  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Konepestävä 40 asteen pesuohjelmassa
2020-10-27T09:28:59+00:00