Tarvitsetko apua?

Vauvan ensimmäinen säästölipas

28,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tähän suloiseen hopean väriseen kenkään voi turvallisesti säilöä vauvan ensimmäiset rahalahjat, sillä se on samalla pieni säästölipas. Säästäminen alkaa jo nuorena! Kenkään voi kaiverruttaa vauvan nimikirjaimet, jotta raha löytää myöhemmin oikealle omistajalle. Aloita vauvan omaisuuden kerryttäminen ja anna säästökenkä pienen rahalahjan kera. Erinomainen lahjaidea tuoreelle kummilapselle kastelahjaksi tai ensimmäiseksi syntymäpäiväksi.

* Pakolliset kentät

28,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä lahja on täydellinen vauvan ensimmäisten rahalahjojen huolelliseen säilyttämiseen. Hopeoitu pikku kenkä sinisellä ja vaaleanpunaisella kengännauhalla on juuri oikea paikka lapsen ensieuroille.

Kenkä on sileäpintaista metalliseosta ja suojalakattu turvalliseksi perheen pienimmille. Kaiverruta vauvan nimikirjaimet, kahdesta kolmeen merkkiä, kengän kyjessä olevaan sydämeen. Näin ei jää epäilystäkään siitä, kenen säästöistä on kyse, kun lapsi varttuu vanhemmaksi. On hyvä aloittaa säästäminen varhain, sillä sitten myöhemmin lapsi voi ostaa jotain kivaa itselleen säästetyillä rahoilla tai jatkaa säästämistä kun pohja on jo olemassa.

Pieni kengän muotoinen säästölipas on suloinen esine, joka ei ole pelkästään säästämistä varten, vaan toimii myös mainiosti sisustusesineenä ja ansaitsee paikkansa lastenhuoneen koristeena. Huomio kummit ja isovanhemmat: vauvan säästökenkä nimikirjaimilla on sympaattinen lahjaidea vastasyntyneelle lapselle, kastelahjaksi tai 1-vuotis lahjaksi.

Tuotetiedot

  • Mitat: 9,2 x 5 x 5,5 cm
  • Kaiverrus mahdollinen vain yhdelle puolelle, ei erikoismerkkejä
  • Materiaali: hopeoitua metalliseosta suojalakkauksella
2020-10-27T02:11:38+00:00