Tarvitsetko apua?

Vesipistoolipeli

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä lämpimiin kesäpäiviin hauskuutta tuova vesipistoolipeli sisältää kaksi vesipistoolia ja kaksi liiviä. Pelaajat täyttävät ensin vesipistoolit ja pukevat liivit päälle ja peli voi alkaa. Kun vesipistoolilla onnistuu ampumaan vettä vastapelaajan liivin maalitauluun, muuttuu maalitaulu veden ansiosta punaiseksi. Peli on kesäisen päivän kevytversio värikuulapeleistä, vesipistoolilla ampumisessa ammutaan vain ja ainoastaan vedellä. Tilaa mukaanviemiseksi kesäiseen grilli-iltaan tai mökille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuumana kesäpäivänä lapset leikkivät vesileikkejä ja ampuvat vesipistooleilla toisiaan - ja kyllä, myös aikuisia. Aikuisetkin usein yltyvät leikkiin mukaan ja kaikilla on silloin hauskaa, kun pienet jahtaavat isoja ja päinvastoin. Tämä vesipistoolipeli on tarkoitettu aikuisille ja isommille lapsille ja siinä kohteena on vastapelaajan liivi, jossa on kuvattuna maalitaulu. Kun maalitauluun osuu vedellä, värjäytyy liivi siitä kohtaa punaiseksi. Peli loppuu silloin, kun yhden pelaajan liivissä oleva maalitaulu on kokonaan punainen. Pelin jälkeen liivien annetaan kuivua ja kuivuessaan maalitaulut muuttuvat jälleen valkoiseksi.

Vesipistoolipelin kohdeliivit ovat aikuisten kokoa, joten tämä peli sopii aikuisille sekä isoille lapsille. Peli on tarkoitettu pelattavaksi ulkona ja soveltuu käytettäväksi kuivalla säällä. Sadesäällä sade värjäisi liivin eikä se olisi silloin luotettava kohde pelattaessa. Kauniina ja kuumana kesäpäivänä liivit voi pukea uima-asun päälle ja peli voi alkaa! Nurmikolla ja rannalla toista pelaajaa jahdatessa ja vastustajan laukaisuja vältellessä nauru on herkässä. Harhaosumat tuovat vain haluttua viilennystä ja loppujen lopuksi ei ole väliä sillä, kuka voittaa. Pääasia on, että kaikilla on hauskaa ja että kauniista ja kuumasta kesästä nautitaan täysin rinnoin!

Tuotetiedot

Vesipistoolipeli

  • Pakkauksessa kaksi pistoolia ja kaksi liiviä
  • Ei sovellu sadekeliin
  • Ei sovellu pienille lapsille
2020-09-25T04:38:08+00:00