Tarvitsetko apua?

Vespa käsilaukku - keltainen

44,90 €
Sis. alv
- +
Nyt kaikki Vespa-nostalgikot kuulolle! Tämä upea olkalaukku kantaa kyljissään tuon kuuluisan italialaisen skootterin kuvaa sekä Vespa-logoa ja onkin mitä trendikkäin ja coolein lahja naiselle tai miehelle. Keinonahkainen laukku on toki valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja sen kätevä sisus tarjoaa tilaa kaikille tavaroille, joita päivittäin haluaa mukana kantaa. Osta nyt tämä mutkaton ja aina tarpeellinen lahja ystävälle tai kumppanillesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Käsilaukku on kätevä kapistus, niin naisille kuin miehillekin. Siinä kulkevat mukana helposti niin kännykät kuin pienet läppäritkin, sekä tietysti kynät, muistiinpanovälineet ja vaikkapa ehostustarpeetkin. Tämä käsilaukku onkin lahjat.fi-toimituksen suosikkilaukku ja lämmin lahjasuositus: Vespa käsilaukku on hurmaavan tyylikäs ja trendikäs design-tuote, joka kääntää katseet ja ihastuttaa pelkällä olemuksellaan. Sinivalkoisen laukun kylkipainatus sisältää Vespa-skootterin ja Vespa-logon ja se miellyttääkin silmää retro-tyylillään ja ajattomuudellaan. Laukku on toki valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se on tarkoitettu käytettäväksi päivittäin. Järkevästi suunnittellussa sisuksessa on omat lokeronsa kaikille tarpeellisille tavaroille ja laukku on muotoiltu jämerästi suorakulmion muotoon. Leveä ja pehmeä olkahihna istuu mukavasti olkapäällä.

Laukun kuvamotiivina oleva Vespa on italialainen, 1940-luvulla esitelty skootteri, joka sai heti huippusuosion Italiassa tavallisen kansan kätevänä kulkupelinä. Maan tiet olivat niin huonossa kunnossa, että niillä kelpasi ajella autoa paremmin skootterilla. 1950-luvulla Hollywood-filmitähdet ottivat Vespan omakseen ja siitä alkoi laitteen saaman huomion nousu kansainväliseen suosioon. Tämä laukku olalla osoitatkin tuntevasi popkulttuurihistoriaa sekä näytät olevasi retrolla ja nostalgisella tavalla trendikäs. Osta nyt itsellesi tai anna lahjaksi veljelle tai siskolle.

Tuotetiedot

  • materiaali: keinonahka
  • mitat: 35 cm x 25 cm x 11 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-19T16:56:02+00:00