Tarvitsetko apua?

Vespa sadeviitta

Alkaen: 34,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on hyvä fiilis, vaikka sää olisikin sateinen. Tämä Vespa sadeviitta on nimittäin niin hyväntuulinen vaatekappale, että melkein toivoisi sadekeliä, jotta saisi vetäistä viitan ylleen. Hupulla varustettu sadeponcho on saatavilla kahtena eri värivaihtoehtona ja kahdella eri tekstivaihtoehdolla varustettuna – molemmat yhtä pirteitä ja hyvää tunnelmaa luovia. Mainio ja kätevä lahjaidea Suomen epävakaisiin kesäolosuhteisiin, festareita kiertävälle ystävällesi tai luonnossa viihtyvälle sisaruksellesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Ei ole huonoa säätä, on vain vääränlaista pukeutumista”, kuuluu viisas ja hyväksi havaittu sanonta. Ja tämähän on totta: Suomen suvi on usein epävakainen, mutta ulkona on silti aina mukavaa, kun on oikeanlaiset varusteet päällä. Kuvittele, kuinka tunnelmallista onkaan istua vaikkapa juhannusaattona järven rannalla ja katsoa vedenpintaan putoilevia pisaroita. Kun päälläsi on tämä hieno sadeviitta, ei vesikeli haittaa.

Vespa sadeviitta on one size -kokoa oleva sadeponcho, joka on varustettu hupulla ja paketoidaan kätevästi muovitaskuun. Se mahtuu esimerkiksi käsilaukkuun mukaan ja on aina käden ulottuvilla, kun alkaa sataa. Suomen kesän moniin ulkoilmatapahtumiin, esimerkiksi rockfestivaaleille tai markkinoille, aivan ehdottoman tärkeä varuste! Vespa sadeviitasta tekee kuitenkin ainutlaatuisen sen design: siihen on painettu italialaisen Vespa-skootterin kuva sekä kaksi vaihtoehtoista, englanninkieliistä iskulausetta: ”Life is beautiful” – ”Elämä on ihanaa” keltaiseen viittaan ja ”The secret of happiness is freedom” – ”Onnellisuuden salaisuus on vapaus” siniseen viittaan. Uskallammepa lahjat.fi-toimituksessa yhtyä näihin viisauksiin.

Tämä sadeviitta onkin mitä trendikkäin ja nostalgisin vaatekappale, jota suosittelemme lahjaksi niin Vespa-skootterin faneille, italialaisen kulttuurin ystäville kuin tyylitietoisille pukeutujillekin. Vaikka keli kohtelisi kaltoin, tämä sadeviitta sulostuttaa aina!

Tuotetiedot

  • kaksi väri- ja kuvavaihtoehtoa: keltainen
  • one size
  • materiaali: polyamidi

Tuotetiedot

  • kaksi väri- ja kuvavaihtoehtoa: keltainen
  • one size
  • materiaali: polyamidi

Tuotetiedot

  • kaksi väri- ja kuvavaihtoehtoa: keltainen
  • one size
  • materiaali: polyamidi
2020-04-05T12:51:07+00:00