Tarvitsetko apua?

Vieraspyyhe Viini-setti

16,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Saa vieraasi tuntemaan itsensä entistäkin tervetulleemmiksi näillä upeilla vieraspyyhkeillä, jotka tästä viehättävästä pakkauksesta paljastuvat. Taitavasti ruusun, viinipullon ja leivosten muotoon taitellut pyyhkeet saavat varmasti iloisen vastaanoton saajaltaan. Niin kauniita ja laadukkaita puuvillaisia pyyhkeitä, että näillä myös sisustaa kylpyhuoneensa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ihastuttava viinisetti, josta saat erinomaisen tuliaisen niillekin, jotka eivät niin alkoholijuomista välitä. Tässä pakkauksessa punaviinipullon, kahden leivoksen ja ruusun muotoon on taiteltu laadukkaita, puuvillaisia vieraspyyhkeitä. Pakkauksessa on yhteensä 4 vieraspyyhettä erittäin kauniisti aseteltuna ikkunalliseen lahjapakkaukseen, joka ensi vilkaisulta näyttää aivan oikealta viinipullolta kukkineen ja herkkuineen.

Pyyhkeet on niin upean näköisesti taiteltuja, että et oikein haluaisi avata niitä, sillä vaatii melkoisen origamiartistin, jos meinaa pyyhkeen saada takaisin samaan malliin.

Sen lisäksi, että voit antaa pakkauksen tuliaisina tai lahjana ystäville, miksi et hankkisi tätä kaunista settiä myös kotiin. Toimii erinomaisena ja persoonallisena sisustuselementtinä omassa kylpyhuoneessasikin. Toisaalta mikä onkaan yön yli vieraileville ystävillesi ja sukulaisillesi mukavampi yllätys kun saada upea näin upeasti pakattu pyyhe käyttöön ja tuntea olonsa todella tervetulleeksi.

Tuotetiedot

Vieraspyyhe Viini-setti

  • Pullo: 1 x vieraspyyhe 33 x 75cm
  • Ruusu: 1 x vieraspyyhe 20 x 20 cm
  • 2 x Leivos: vieraspyyhe 20 x 20cm
  • Satiinivuoratussa lahjapakkauksessa
  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Mitat: 30 x 8 x 25cm
2020-09-20T23:21:26+00:00