Tarvitsetko apua?

Viihdyttävä matkapeli

8,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämän pelin ansiosta jo automatka mökille voi olla nautittava osa lomaa. Matkapeli, jossa pääse värittämään kuvia, ratkomaan arvoituksia ja oppimaan uusia asioita viihdyttää takapenkkiläisiä pitkän aikaa. Ehdoton matkakumppani perhelomille tai miksi ei myöskin kotiin viihdyttämään sateisina päivinä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Loistava matkapeli viihdyttämään jälkikasvua niin auto-, juna- kuin lentomatkoillakin. Pelissä pääsee tekemään sokkeloita ja yhdistelemään pisteitä sekä ratkomaan arvoituksia. Sen lisäksi lapsi pääsee värittämään kuvia ja oppimaan lisää uusia asioita. Saman pelin parissa voi viettää aikaa useampikin lapsi. Pelin mukana tulee myös 8 värin värikynä.

Täydellinen ratkaisu perhelomille, kun muuten takapenkiltä voi kuulua jatkuvasti: Joko ollaan perillä? Voidaanko pysähtyä? Saattaa myös olla, että voit sanoa hyvästit sisarusten väliselle nahistelulle, kun kaikille riittää mielenkiintoista tekemistä koko matkan ajaksi.

Tästä pelistä saat erinomaisen lahjan kaikille perheellisille ystävillesi ja tuttavillesi. Loistava lahja lapsille, vaikka todellisuudessa lahja taitaakin olla enemmän suunnattu reissaamisesta stressaaville vanhemmille. Toki tämän pelin parissa aikaa voi viettää kätevästi myös ilman, että on matkailusta tietoakaan!

Tuotetiedot

Viihdyttävä matkapeli

  • Mitat auki rullattuna 150 x 10cm
  • 100g paperia rullattuna
  • Pakkauksen mitat: 3.5 x 3.5 x 13.5cm
  • Mukana kynä, jossa 8 väriä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-21T14:47:04+00:00