Tarvitsetko apua?

Viinikarahvi-setti: Dekantteri & Lasit

76,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Etsitkö täydellistä lahjaa merkkipäiväksi tai vaikkapa uuteen kotiin? Tässä täydellinen lahjaidea niille, jotka ovat viinin uskollisia ystäviä. Optimaalisesti muotoiltu viinikarahvi, joka tarjoaa viinin juuri niin kuin se kuuluukin tarjota! Mukana tyylikkäästi muotoillut lasit.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä tyylikäs viinikarahvi-setti kaikille viinin ystäville. Kauniisti muotoiltu karahvi, sekä mukana samaa yhtenäistä tyyliä olevat viinilasit tarjoavat klassisen setin käytettäväksi erilaisissa tilaisuuksissa. Viini on erittäin suosittu seura- ja ruokajuoma, josta löytyy lukuisia eri variaatioita, kuten myös viinin käsittelystä. Eräs suosittu tapa on dekantoida viini, jotta sen mausta saadaan entistä enemmän irti. Karahviin kaadettu viini pääsee hengittämään, eli saa happea, mikä vaikuttaa suuresti muun muassa viinin makuun. Näin viinistä saadaan esille sen parhaat puolet.

Viinikarahvi-setti on erinomainen ja käytännöllinen lahja, josta tulee olemaan saajalleen paljon iloa. Karahvin muotoilu, joka toistuu tyylikkäästi laseissa, tuntuu hyvältä kädessä ja koko setti tulee olemaan kaunis katseenvangitsija siellä, minne se sijoitetaan. Karahvi ja lasit sopivat hienosti lahjaksi niin puolisolle kuin ystävällekin, tai mikset hankkisi sitä itsellesi!

Tuotetiedot

Viinikarahvi-setti: Dekantteri & Lasit

  • Suuri ja tyylikkästi muotoiltu karahvi
  • 4 samoin muotoiltua lasia
  • Ainutlaatuinen muoto, joka antaa viinin hengittää
  • Korkealaatuinen lasin käsittely
  • Suositellaan käsinpesua
2020-09-26T06:17:08+00:00