Tarvitsetko apua?

Vinyyliset kirjatuet

13,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Loistava lahja musiikin ja lukemisen ystävälle: vinyylin muotoiset kirjatuet! Hänelle, joka haluaa musiikkinsa digitaalisen muodon sijaan vanhalla kunnon vinyylillä sekä samalla rentoutua kirjaa lukien. Nämä kirjatuet paitsi näyttävät upeilta, myös pitävät kirjat ojennuksessa.

Other customers bought

Kuvaus

Nykyään musiikkia kuunnellaan useimmiten digitaalisesti, mutta vinyylit ovat tehneet paluun. Niinpä nämä vinyylin muotoiset kirjatuet sopivat loistavasti retro-intoilijan kirjahyllyyn! Ja tietysti myös hänen, joka on alun perin aloittanut musiikin kuuntelun vinyylilevyistä, koska siihen aikaan ei tietysti muuta ollutkaan.

Kirjatuet ovat niin aidon vinyylin näköisiä, että varmasti niitä myös luullaan aidoiksi! Musiikkia niistä ei kuitenkaan saa ulos, mutta sen sijaan ne varmistavat, että kirjat pysyvät aloillaan hyllyssä. Samalla tuet tuovat retrohenkisyyttä asunnon sisustukseen. Paitsi käytännölliset, myös hyvännäköiset kirjatuet, joita ei löydykään joka kodista!

Yllätä lähipiirisi vinyyli- tai retroharrastaja näillä yksityiskohtaisilla ja persoonallisilla kirjatuilla. Sopivat kirjojen lisäksi myös lehtien järjestystä vaalimaan. Tai vaikka lahjan saaja ei olisikaan lukuihmisiä, niin eiköhän tällaiselle hienolle lahjalle keksi vaikka mitä käyttöä!

Tuotetiedot

Vinyyliset kirjatuet

  • Pakkaus sisältää kaksi levyä
  • Korkeus: n. 14 cm
2020-09-24T10:36:06+00:00