Tarvitsetko apua?

Viskilasi “On the rocks” jäähdytyspallolla & pihdeillä

35,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässä on täydellinen pakkaus viskin ystävälle! Tämä pakkaus sisältää yhden viskilasin, jäähdytyspallon, jolla on oma pieni pidike, sekä yhdet pihdit. Kaikki tämä tulee tyylikkäässä lahjapakkauksessa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viski on erittäin iäkäs ja suosittu juoma, joka myös esiintyy usein elokuvissa, näyttelijöiden tilatessa rennosti whiskey on the rocks, viskin jäillä. Viski juodaan tunnetusti usein jäillä ja monet suosivatkin juoman jäähdytystä jääpaloilla, mutta jäädytetyllä vedellä on tapana sulaa, mikä saattaa laimentaa juomaa ja tehdä siitä väljähtyneen makuisen. Jäähdytyspallo on innovatiivinen keksintö, joka jäähdyttää viskin sopivaksi käden käänteessä. Ruostumatonta terästä oleva pallo jäähdytetään pakastimessa, jonka jälkeen se on valmis viilentämään lasissa olevaa juomaa.

Lahjoita tämä ylellinen viskilasipakkaus rakkaallesi tai ystävällesi, joka pitää viskistä. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan lukuun ottamatta itse viskiä, jotta juoma olisi maultaan optimaalinen. Viskilasi ”On the rocks” jäähdytyspallolla & pihdeillä on tyylipuhdas setti viskinnautiskelijalle, joka haluaa täydellisen hetken suosikkijuomansa parissa. Ihanteellinen juoman lämpötila saavutetaan innovatiivisen jäähdytyspallon avulla, jota voidaan käsitellä mukana tulevilla pihdeillä.

Tuotetiedot

Viskilasi “On the rocks” jäähdytyspallolla & pihdeillä

  • Pallo, joka jäähdyttää juomat
  • Pihdit pallolle tai jääpaloille
  • Innovatiivinen lasin muotoilu tarjoaa optimaalisen makunautinnon
  • Materiaali: Ruostumaton teräs, lasi & muovi
2020-10-01T08:56:43+00:00