Tarvitsetko apua?

VW Kleinbus Bluetooth-kaiutin

53,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt soi jälleen musiikki legendaarisessa Volkswagen Kleinbus -pakettiautossa! Tämä 1960-luvun kuuluisa hippiauto on nyt antanut mallinsa huippumodernille, langattomalle Bluetooth-kaiuttimelle, jonka kautta voit soittaa musiikkia esimerkiksi läppärillä tai älypuhelimella. Kantomatka on jopa kymmenen metriä ja akun kesto tunteja – toimii takuuvarmasti niin kotona, piknikillä kuin reissussakin. Osta nyt lahjaksi nostalgiaa kaipaavalle musiikkifanille, vaikka omille vanhemmillesi, jotka ovat nuoruudessaan tehneet matkaa Kleinbusilla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Huvittaisiko kuunnella hieman ikivihreitä iskelmiä? Tai vanhaa kunnon rockia Led Zeppelinin ja CCR:n tyyliin? Nyt tämä on mahdollista aivan mahtavasti kyseisille 1960-luvun lauluille soveliaan kaiuttimen kautta: tämä huippuhieno ja moderni Bluetooth-kaiutin on nimittäin puettu 1950- ja 1960-lukujen klassisen Volkswagen Transporter -pakettiauton, lempinimeltään ”Kleinbusin”, vaatteisiin.

VW Kleinbus oli monella tavalla merkittävä auto. Se toi sodanjälkeiseen Saksaan teollisen menestystuotteen, mullisti tavan, jolla pakettiautoja suunniteltiin ja sai 1960-luvulla uuden elämän hippiliikkeen virallisena kulkuvälineenä, joka kuljetti lukemattomia nuoria niin rockjuhlille kuin Etelä-Euroopan aurinkorannoillekin. On erityisen mahtavaa, että tämä klassinen pikkubussi on antanut ulkomuotonsa näin upealle elektroniikkalaitteelle.

”VW Kleinbus” Bluetooth-kaiutin toimii tietenkin langattomasti Bluetooth-yhteydellä, ja se voidaan yhdistää mihin tahansa Bluetoothia tukevaan laitteeseen: älypuhelimeen, laptopiin tai vaikka tablettiin. Laitteen kantama on jopa kymmenen metriä ja akussa riittää tehoa tunneiksi – ja kun akku loppuu, se voidaan ladata USB-liittimen kautta. Kleinbus-kaiutin onkin optimaalinen matkakaiutin esimerkiksi piknikille tai mökkiviikonloppuun – saat aina musiikkia kuunneltavaksi hyvällä soundilla ja missä tahansa.

Tämä on täydellinen lahja esimerkiksi vanhemmillesi, jotka haluavat nostalgisia fiiliksiä, mutta miksei toki myös teini-ikäiselle musiikinkuuntelijalle. Mainio lahjaidea!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää Bluetooth-kaiuttimen, USB-latauskaapelin ja käyttöohjeen
  • muodoltaan Volkswagen Kleinbus -pienoismalli, mittasuhde 1:20
  • teho: 2 x 3 W (4 Ohm)
  • Bluetooth 3.0, kantavuus 10 m
  • Lithium-Ion-akku: 500 mAh
  • liittimet: mini-USB, 3,5 mm mini
  • väri: valkoinen, sininen
  • mitat: 19,5 cm x 7,5 cm x 8,5 cm
  • päällysmateriaali: muovi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-11-21T12:03:43+00:00