Tarvitsetko apua?

VW Kleinbus Classic säästölipas

32,90 €
Sis. alv
- +
Kolikoiden säästäminen on aina mukavaa – ja tietenkin myös erittäin järkevää. Nyt säästäminen on myös erityisen hauskaa, kun voit pudottaa killingit näin hienoon ja tyylikkääseen säästöpossuun. ”VW Kleinbus” säästölipas on saanut mallinsa legendaariselta automallilta, ja se onkin aivan mahtavan hauska lahjaidea esimerkiksi lapselle ensimmäiseksi säästöpossuksi. Tietenkin myös nostalgiaa hakevat aikuiset tulevat tästä tuotteesta hyvin tyytyväisiksi. Osta nyt lahjaksi läheiselle ihmiselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Rahan säästäminen on mukavaa ja viisasta touhua. Kun otat rutiiniksi ylimääräisten kolikoiden ja pikkusetelien pudottamisen säästöpossuun, rahat eivät enää polttele taskunpohjalla ja kulu heräteostoksiin. Toki tämä säästölipas on kaukana säästöpossusta: ”VW Kleinbus” säästölipas on nimittäin mallattu klassisen, 1950-luvulla esitellyn pikkubussin mukaan. Tämä automalli on eräs maailman tunnetuimmista, ja nyt se onkin lainannut ulkomuotonsa tälle hienolle säästölippaalle.

”VW Kleinbus” säästölipas on valmistettu korkealaatuisesta porsliinista ja se on juuri sopivan kokoinen järkevän suuruisten rahasummien tallettamiseen. Säästölippaan keulaan on maalattu välittömästi tunnistettavissa oleva VW Kleinbusin nokkakuvio – tämän lippaan voisi melkein kuvitella näkevänsä 1960-luvun vapauden maantiellä.

VW Transporter T1 eli tuttavallisemmin Kleinbus esiteltiin 1950-luvun vaihteessa, ja se modernisoi merkittävästi henkilökuljetuspakettiautojen suunnittelua taakse sijoitetulla moottorillaan ja korkealla matkustusmukavuudellaan. 1960-luvulla hippiaatteen kannattajat ottivat auton omakseen ja siitä tuli legendaarinen hippibussi, jolla kelpasi karauttaa rockfestivaaleille tai kaukaisille rannoille.

Tämä säästölipas on erinomainen lahjaidea esimerkiksi VW Kleinbusin nuoruudessaan omistaneille vanhemmillesi ja toki myös lapselle, joka opettelee säästämistä. Osta nyt lahjaksi ja ilahduta ystävääsi, sukulaistasi tai vaikka omaa tytärtäsi tai poikaasi.

Tuotetiedot

  • materiaali: porsliini
  • mittasuhde: 1:18
  • mitat: 24,8 cm x 10,8 cm x 9,65 cm
2020-09-28T13:22:14+00:00