Tarvitsetko apua?

VW Kleinbus kauko-ohjattava pienoismalli

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aivan mahtava lahjaidea niin isälle kuin pojalle! Tämä kauko-ohjattava Volkswagen Transporter T1 -auto, kutsumanimeltään ”Kleinbus”, kulkee hienosti niin olohuoneen lattialla kuin ulkona asfaltillakin. Alkuperäiselle Kleinbusille uskolliset yksityiskohdat ja itse liimattavat tarrat viimeistelevät kokonaisuuden. Tässä onkin aivan ohittamaton lahjaidea esimerkiksi jouluksi tai syntymäpäiväksi – ison tai pienen Volkswagen-fanin lahjapakettiin. Tilaa nyt ja katso, kuinka into alkaa leiskua lahjan saajan silmissä Kleinbusin kiitäessä parketilla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tätä Kleinbusia saa ohjata vaikka ilman ajokorttia! Kauko-ohjattava miniatyyri-VW on nimittäin aivan upea lahjaidea ja arvokas annettava niin pienemmälle kuin varttuneemmallekin Kleinbus-diggarille. Isälle ja pojalle sen ohjastaminen tarjoaa mielekästä yhteistä tekemistä, ja ehkäpä vanhempasi tirauttavat onnen ja nostalgian kyyneleitäkin, kun heidän lahjapaketistaan paljastuu tämä kauko-ohjattava klassikkoauto. Ei muuta kuin olohuoneeseen rata pystyyn ja ajelemaan!

Volkswagen Transporter T1 -pakettiauto, yhdeltä lempinimeltään ”Kleinbus”, esiteltiin vuonna 1949 ja siitä muodostui teknisine innovaatioineen nopeasti perheiden ja ystäväporukoiden suosikkikulkuneuvo esimerkiksi telttareissuille tai lomamatkoille. Tämä pienoismalli on kuitenkin jäljennetty hieman myöhäisemmän sukupolven ”Kleinbusista”, vuoden 1963 versiosta, joka esitteli lukuisia teknisiä uutuuksia, muun muassa aiempaa isomman ja tehokkaamman moottorin. Se ja monet muutkin yksityiskohdat vilisevät toki puheissa, kun esimerkiksi joulupaketista avataan tämä huikea pienoismalli. Jokaisella 1960-luvun nuorella lienee jokin kokemus Kleinbusissa matkustamisesta, ja tämä lahja herättääkin varttuneemman väen joukossa varmasti hilpeää muistelua!

Tilaa nyt tämä autoklassikkojäljennös lahjaksi kenelle tahansa retroautoista kiinnostuneelle, Kleinbus-faneille (ja heitä on paljon!) tai vaikkapa omalle jälkikasvulle. Kokonaisuuden kruunaa persoonallinen koristelumahdollisuus paketissa mukana tulevien tarrojen muodossa!

Tuotetiedot

  • VW Kleinbus -pienoismallin mittasuhde: 1:24
  • mitat: 13 cm x 14 cm x 26 cm (pakattuna)
  • sisältää kolme settiä tarroja koristeluun
  • toimii viidellä AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen)
2020-09-28T18:20:55+00:00