Tarvitsetko apua?

VW Kleinbus valosarja

24,90 €
Sis. alv
- +
Klassisten autojen innokkaalle fanille täydellisesti soveltuva valosarja on erinomainen ja ainutlaatuinen lahjaidea! Nostalginen, Volkswagen Kleinbus -aiheinen valosarja koostuu hauskoista eriväristä, valoa heijastavista miniatyyribusseista. Upeasti esimerkiksi terassille, puutarhaan tai ovensuuhun sopiva valosarja luo hauskaa tunnelmaa esimerkiksi hämärtyvän illan puutarhajuhliin tai grillibileisiin. Kaikille retroautojen faneille tämä lahja on täydellinen valinta! Erityinen ja lahjan saajan mielenkiinnonkohteet huomioonottava valosarja sopii niin lapsille kuin aikuisempaankin makuun.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Läpikuultavat ja moniväriset, klassisen VW Kleinbusin muotoiset valot ihastuttavat ja luovat upean tunnelman puutarhaan ja pihaan tai terassille. Tämä ehdoton juhlavaruste on hankittava kaikille, joiden piha ammottaa tyhjyyttään ja tunnelmavalaistus ei vielä ole kunnossa. Upea lahja kevään tullen ja kesää kohden mennen heille, jotka viihtyvät ulkona yömyöhään ja ymmärtävät valon merkityksen tunnelman kohottajana. 

Kolme metriä pitkä valosarja valaisee upeasti ja luo juuri oikealaisen tunnelman. Läpikuultavat ja ihanissa väreissä hehkuvat VW Kleinbus -valot eivät ole se ihan tavanomaisimman näköinen valaistusratkaisu. Yksityiskohdillaan kaikkia autofaneja miellyttävä valosarja herättää kuistit ja terassit, pihat ja patiot eloon ja hauskat juhlat voivat jatkua tunnelmallisissa merkeissä yömyöhälle.

Hyviä bileitä ei kannata lämpöisinä kesäiltoina siirtää sisätiloihin. Mikä olisikaan hauskempaa kuin istuskella ystävien kanssa pikkutunneille juttelemassa ja viihtymässä. Parhaat juhlat muistaa siitä, ettei niistä olisi malttanut lähteä kotiin sitten millään. Tämä paketti on upea vieminen tupaantuliaislahjaksi tai vaikkapa valmistujaislahjaksi kaikille, jotka eivät halua lopettaa hauskanpitoa liian aikaisin. Nostalgiaa huokuva valosarja on oiva lahja heille, jotka arvostavat retrohenkistä automuotoilua ja erityisesti heille, jotka ovat aina fanittaneet legendaarista Volkswagen-hippibussia.

Tuotetiedot

  • tuote sisältää 20 kpl minibussin muotoisia valoja
  • värivaihtoehdot: sininen, punainen, keltainen, vihreä
  • toimii kolmella AAA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen)
  • materiaali: muovi
  • väritys: monivärinen
  • Kleinbusin valon mitat: 7 cm × 3 cm × 3,2 cm (mittakaava 1:60)
  • valosarjan yhteispituus: 3 m

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-02-17T06:41:31+00:00