Tarvitsetko apua?

With Love leimasinsetti

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nytpä on tarjolla aivan ihana ja paljon rakkautta ympärilleen luova tuote. Tämä With Love leimasinsetti sisältää kaksi ihanaa rakkausaiheista leimasinta sekä niille leimatyynyn ja mustetta. Voit koristella tästä lähtien kaikki antamasi ja lähettämäsi onnittelukortit, synttärikortit tai vaikka ystävälle tekemäsi biisikokoelman ihanilla sydänleimoilla tai WIth Love -iskulauseilla. Tästä ei mukava ja mutkaton, hyvää mieltä ympärilleen tuova tuote parane. Tilaa nyt ja ilahduta läheisiä ihmisiäsi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikenlaisten pienten huomionosoituksien antaminen kanssaihmisille on mukavaa toimintaa! Mieti esimerkiksi, kuinka hauskaa on lähettää vaikkapa joulukortteja tai ystävänpäiväkortteja kavereille ja läheisille. Myös postikorttien lähettäminen lomamatkalta on aivan mahtavaa toimintaa, joka tuo hyvää mieltä niin korttien vastaanottajille kuin lähettäjällekin. Nyt voit tuunata kaikki lähettämäsi kortit entistä kauniimmiksi. Tämä With Love leimasinsetti nimittäin sisältää kaksi erilaista leimasinta sekä leimasintyynyn, ja voitkin tästä lähtien koristella kaikki kortit mielesi mukaan. Kun haluat olla erityisen romanttinen ja antaa esimerkiksi Valentinuksen päivän kortin hellyytesi kohteelle, iske korttiin sekä sydän että With Love -sanapari ja valloitat varmasti mielitiettysi sydämen. Läheiselle ystävälle, sukulaiselle tai vaikkapa vanhemmillekin kelpaa toki aina lähettää pusuja ja rakkautta korttien muodossa, joten heidänkin korttinsa viimeistelet näteiksi näillä kauniilla leimoilla. Koristele rakkausleimoilla myös valokuva-albumit, musiikki-cd:t ja vaikkapa kouluvihkot. Hyvää mieltä kannattaa aina levittää! Tämän ihanan setin viimeistelee komea peltirasia, jossa leimasimia, leimasintyynyä ja mustapulloa voidaan säilyttää. Vain mielikuvitus on rajana siinä, mihin kaikkialle näitä rakastettavia leimoja voidaan iskeä. Toimi nyt ja tilaa lahjat.fi-verkkokaupan kautta tämä hyvää tuulta tuova tuote.

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää: sydänleimasimen, With Love -leimasimen, leimatyynyn ja mustaa mustetta * toimitetaan lasi-ikkunallisessa metallitölkissä * mitat: 6,2 cm x 8 cm
2020-10-20T18:50:10+00:00