Tarvitsetko apua?

Wow Sormuspidike

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Säilytä koruja uudella ja hauskalla tavalla tämän koiran avulla, joka on lupautunut kantamaan ja vahtimaan sormuksiasi ja muita koruja niin kauan, kunnes taas tarvitset niitä. Tämä koira ei hukkaa korujasi, joten tulet löytämään ne aina samasta paikasta.

* Pakolliset kentät

9,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Oletko kyllästynyt etsimään korujasi laatikoista, pöydiltä, hyllyiltä ja ties mistä? Tässä on täydellinen vahti sormuksille, korvakoruille ja muille koruille! Ripusta korusi koiran kuonolle, korville ja häntään odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Unohda vanhat korulippaat ja säilytä korujasi trendikkäästi tämän Wow Sormuspidikkeen avulla, jonka voit sijoittaa esimerkiksi hyllylle, ikkunalaudalle tai yöpöydälle mielesi mukaan. Tämä persoonallinen, iloinen koira huolehtii koruistasi korvat höröllä ja häntä pystyssä kattoa kohden valmiina palvelukseen.

Hemmottele itseäsi hauskalla koiran näköisellä Wow Sormuspidikkeellä, johon saat mahtumaan runsaasti sormuksia ja muita koruja. Tämä valloittava Sormusten säilyttäjä on myös upea lahja ystävälle, joka rakastaa koruja ja tarvitsee lisää säilytystilaa. Muista myös äitiä antamalla äitienpäivälahjaksi käytännöllinen Wow Sormuspidike ihastuttavan luppakorvaisen koiran ulkoasulla. Takuulla arvostettu ja pidetty lahja, jota tarvitaan aina.

Tuotetiedot

Sormuspidike Wow

  • Malli: Koira
  • Väri: Musta

Tuotetiedot

Sormuspidike Wow

  • Malli: Koira
  • Väri: Musta

Tuotetiedot

Sormuspidike Wow

  • Malli: Koira
  • Väri: Musta
2020-09-23T11:03:52+00:00