Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Yksilöllinen muistikirja itsesuunnitellulla kannella

  14,90 €
  Sis. alv
  DHL Express mahdollista
  - +
  Haluatko antaa käytännöllisen mutta samalla yksilöllisen lahjan? Siihen tarkoitukseen sopii täydellisesti muistikirja, jonka tekstiilipintaiseen kanteen painetaan valokuva tai useampi sinun omista valokuvavalikoimistasi. Halutessasi voit kirjoittaa kanteen myös tekstin. Muistikirjassa on 160 sivua ja se on A6-kokoinen (mitat noin 15,2 x 1,5 x 10 senttimetriä). Kirjanmerkkinauha helpottaa muistikirjan käyttäjää löytämään nopeasti oikean aukeaman. Tilaa nyt muistikirja lahjaksi ystävällesi tai puolisollesi yksilöllisesti suunnittelemallasi kannella ja yllätä lahjan saaja iloisesti!
  Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

  Other customers bought

  Kuvaus

  A6-kokoinen muistikirja on näppärä ja mahtuu hyvin käsilaukkuun, povitaskuun tai kannettavaan laukkuun. Muistikirjan sivujen vaakaviivoitus auttaa muistiinpanojen tekemisessä ja kirjanmerkki helpottaa oikean aukeaman löytämisessä. Kirjassa on 160 sivua, joten tilaa muistiinpanoille on runsaasti. Kannen tekstiilipintaan painetut valokuvat muistuttavat lahjan saajaa sinusta ja ehkä lapsista, yhteisestä matkasta, jääkiekkopelistä tai muusta yhteisestä elämyksestä. Omista valokuvista tehty muistikirjan kansi tekee tästä lahjasta ehdottomasti uniikin, joka on niin hieno, ettei sitä taida raaskia käyttää!

  Voit suunnitella kannen ulkoasun helposti yksinkertaisella työkalulla, joka avautuu, kun valitset personoi-kuvakkeen tuotesivullamme. Lataa sen jälkeen kuva omalta laitteeltasi ja sijoita se haluttuun paikkaan muistikirjan kanteen. Voit siirtää ja kääntää kuvaa sekä suurentaa sitä. Voit sijoittaa kanteen myös useamman kuvan, niiden asettelu on hiiren avulla helppoa. Kun olet asettanut kuvat paikoilleen, tekstin lisäys onnistuu suunnitteluohjelman teksti-välilehdellä. Valittavanasi on useita eri kirjasintyyppejä sekä värejä. Kun kannen suunnittelu on valmis, siirrä tuote ostoskoriin. Suunnittelu ja tilaaminen on helppoa ja kohta saat postissa upean muistikirjan lahjaksi annettavaksi!

  Tuotetiedot

  Yksilöllinen muistikirja itsesuunnitellulla kannella

  • muistikirja kangaspintaisilla kansilla
  • valokuva painetaan kannen kangaspintaan
  • 160 sivua
  • sivuilla vaakaviivoitus
  • mukana kirjanmerkki
  • muistikirjan koko: A6 (noin 15,2 x 1,5 x 10 cm)
  2020-09-29T00:06:11+00:00