Tarvitsetko apua?

Ylhäällä vai alhaalla? WC-merkkivalo

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pieni valo, jonka merkitys on suuri - WC-merkkivalo kertoo sinulle, onko WC-istuin ylhäällä vai alhaalla. Erityisen kätevän helpotuksen arkeen tämä valo tarjoaa öiseen aikaan, jolloin monikaan meistä ei halua tai jaksa sytyttää valoja palamaan. Pienen, WC-istuimen kannen sisäpuolelle kiinnitettävän vekottimen avulla lahjoitat mukavuuden ja varmuuden tunteen. Epätavallinen ja nerokas lahjaidea jokaiseen kotiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yöllinen tarve juosta vessassa ei inspiroi ainoastaan vierailemaan apteekissa tai jättämään litran teetä nauttimatta juuri ennen nukkumaan menoa. Tämä käytännöllinen ja samanaikaisesti varsin epätavallinen lahjaidea on saanut niin ikään innoituksensa öisistä vessareissuista ja niiden “kauhuista”. WC-merkkivalo kertoo sinulle myös vähän huonompien valaistusolosuhteiden vallitessa, onko WC-istuin ylä- vai ala-asennossa ja säästää sinut näin olleen mahdolliselta epämukavalta yllätykseltä. Kun WC-istuimen kansi on ylhäällä ja istuin näin ollen mukavasti lähestyttävissä, valo loistaa vihreänä. Kun taas WC-istuimen ollessa kokonaisuudessaan yläasennossa, merkkivalon väri vaihtuu punaiseksi, etkä tule istuneeksi vahingossa kylmän posliinin päälle.

WC-merkkivalon avulla myös pienet ja epämukavat, varsin moneen kodin arkeen kuuluvat, WC-istuimen asennosta aiheutuvat erimielisyydet saavat onnellisen lopun. Sen avustuksella jokainen WC:n käyttäjä näkee varmasti, onko WC-istuimen kansi ylä- vai ala-asennossa, eikä näin ollen varmasti unohda asettaa sitä toivottuun asentoon. Jokainen, joka on kerran elämässään kokenut epämukavan yllätyksen ja istunut suoraan kylmälle WC: posliinille, iloitsee varmasti tästä nerokkaasta ja pienestä lahjaideasta. Käytännöllisyytensä lisäksi WC-merkkivalo on varmasti lahja, jota läheisilläsi ei vielä ole!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1 WC-merkkivalo, 2 palaa kaksipuolista teippiä
  • Ominaisuudet: Vihreä ja punainen valo kertovat sinulle onko WC-istuin ylä- vai ala-asennossa.
  • Paristokäyttöinen, tarvitsee toimiakseen 2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Varustettu liikkeentunnistimella
  • Väri: valkoinen
  • Materiaali: muovi
  • Mitat: n. 7 × 2 × 9 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-21T12:03:46+00:00