Tarvitsetko apua?

Yövalo Lohikäärme Orochi

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
- +
Pieni lohikäärme nimeltään Orochi on syötävän suloinen otus, joka on loihdittu tuomaan valoa pimeyteen! Tätä lohikäärmettä ei tarvitse pelätä, sillä se ei suinkaan syökse suustaan tulta, vaan loihtii ympärilleen kaunista ja mitä parhaimmin unten maille rauhoittavaa valoa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mihinpä olisikaan mukavampi nukahtaa kuin kauniin pehmeää ja lohdullista valoa ympärilleen tuovaan yövaloon! Ennen kaikkea, kun kyseessä on Orochi, joka on maailman suloisin ja lämminsydämisin lohikäärme! Orochin sydän on, jos ei nyt täyttä kultaa, niin takuulla ainakin suloista led-valoa tulvillaan! Tätä ihastuttavaa otusta on saatavilla joko vihreänä tai punaisena ja se valloittaa lahjan saajan sydämen välittömästi suloisella, mutta samalla myös öisiltä vaaroilta suojaavalla olemuksellaan!

Orochi on led-valaisimen virkaa toimittava lohikäärme, joka toimii kolmella erikseen ostettavalla AAA-paristolla. Koska Orochi ei ole kytkettynä pistorasiaan, sille voi keksiä haluamansa paikan myös sieltä osasta huonetta, josta ei löydy pistorasiaa. Pikku Orochi kulkee kätevän kokonsa ansiosta näppärästi mukana myös vaikkapa mökille, lomamatkalle tai yökylään! Hanki tästä ihastuttava yövalo joko itsellesi, lapsellesi tai aikuiselle ystävällesi, joka arvostaa yövalon tuomaa turvaa!

Tuotetiedot

Yövalo Lohikäärme Orochi

  • Yövalo lohikäärmeen muodossa
  • Värit: Joko vihreä tai punainen
  • LED-valo
  • Mitat: 12,7 x 10,16 x 10,16 cm
  • Ajastin, joka kytkee valon pois päältä 60 minuutin jälkeen
  • Toimii 3xAAA-paristolla (eivät sisälly)
2020-09-29T19:32:58+00:00