Tarvitsetko apua?

Yövalo Yksisarvinen

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
- +
Oletko aina haaveillut omasta yksisarvisesta? Sen löydät kaikessa ihanuudessaan tässä ja nyt! Kauniin ulkomuotonsa lisäksi yksisarvinen on kerta kaikkiaan paras saattaja unten maille, keskelle yön satumaisia seikkailuja!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yksisarviset ovat maagisia taruolentoja, jotka kiehtovat ihmisiä ympäri maailman loputtomalla mystisyydellään. Tämä siro olento on kautta aikojen ihastuttanut oletetuilla taikavoimillaan – sanotaanhan, että yksisarvisen sarvesta tehdyllä juomalla on suojaavia ja parantavia vaikutuksia! Ja jos et ole vielä tavannut yksisarvista, voithan aina hankkia sellaisen valaisimen muodossa – vaikkapa sitten suojaamaan ja turvaamaan levollisia yöuniasi!

Yksisarvinen on led-valaisinten ehdotonta aatelia – se loihtii ympärilleen rauhoittavaa ja satumaista tunnelmaa. Valaisin toimii kolmella erikseen ostettavalla AAA-paristolla. Koska yksisarvinen ei ole kytkettynä pistorasiaan, sille voi keksiä haluamansa paikan myös sieltä osasta huonetta, josta pistorasiaa ei löydy. Yksisarvinen kulkee kätevän kokonsa ansiosta näppärästi mukana myös vaikkapa mökille, lomamatkalle tai yökylään! Hanki tarunhohtoisen kauniisti loistava yövalo joko itsellesi, lapsellesi tai ystävällesi, joka on hurahtanut aikuisiällä lumoaviin yksisarvisiin!

Tuotetiedot

Yövalo Yksisarvinen

  • Valaisin yksisarvisen muodossa
  • Värit: valkoinen, vaaleanpunainen tai keltainen
  • Pitkäikäinen LED-valo
  • Mitat: n. 13 x 9 x 10 cm
  • Toimii 3xAAA-paristolla (eivät sisälly)
2020-09-19T17:54:48+00:00