Tarvitsetko apua?

Zippo sytytin yksilöidyllä kaiverruksella

Alkaen: 47,90 €
Sis. alv
- +
Zippo sytytin yksilöidyllä kaiverruksella on tyylikäs ja persoonallinen lahjaidea, joka on tarkoitettu käytettäväksi. Zippo sytyttimien ajaton ja tyylikäs muotoilu ja sen luotettavuus tekevät siitä lahjan, joka ilahduttaa saajaansa pitkään. Yksilöity kaiverrus viimeistelee tämän täydellisen lahjaidean!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä tyylikäs ja ajaton lahja, joka on tehty käytettäväksi ja ilahduttaa omistajaansa takuuvarmasti pitkään. Zippo-sytyttimen ajaton ja tyylikäs muotoilu miellyttää varmasti jokaisen lahjansaajan silmää ja yksilöity kaiverrus tekee sytyttimestä persoonallisen lahjan, joka saa omistajansa tuntemaan olonsa erityiseksi joka päivä. Zippo-sytyttimien historia ulottuu vuoden 1932 Yhdysvaltoihin ja se on tullut tunnetuksi muun muassa useiden elokuvien myötä. Sytytin eroaa tavallisista muovisista sytyttimistä sekä toimintaperiaatteensa että kestävän materiaalinsa vuoksi. Zippo sytyttimien kaikki osat on valmistettu metallista ja niistä jokainen on vaihdettavissa uuteen. Näin ollen se kestää oikein huollettuna hyvinkin pitkään ja siitä johtuen sytyttimellä onkin 30 vuoden takuu.

Luotettavuus sekä sytyttimien tyylikäs ja pelkistetty muotoilu ovat tehneet Zippo-sytyttimistä maailmanlaajuisesti tunnetun tuotteen, joka henkäilee vanhan maailman glamouria. Lukuisat esiintymiset valkokankaalla esimerkiksi Quentin Tarantinon elokuvissa tai vaikkapa Indiana Jonesin ja Die Hardin kaltaisissa kestosuosikeissa eivät ole luonnollisestikaan ainakaan vähentäneet tämän sytyttimen eleganssia. Nyt voit viimeistellä tämän takuuvarman lahjaidean yksilöllisellä kaiverruksella, joka tekee siitä vieläkin vastustamattomamman. Loistava lahja kaikille niille, jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä! Yksilöity kaiverrus takaa sen, että sytyttimesi löytää erityisen paikan omistajansa sydämestä!

Tuotetiedot

  • Zippo-sytytin yksilöidyllä kaiverruksella
  • Kaiverrukseen kuuluu 2 merkkiä (erityismerkit eivät ole mahdollisia)
  • Turvallisuusyistä tuote toimitetään tyhjänä, ilman sytytinnestettä
2020-10-21T11:52:54+00:00